top of page

RAZVESELITE DJECU TRADICIJSKIM DRVENIM IGRAČKAMA

Drveni avion, kamion, vlak, helikopter i konjić čekaju vas u Hlapićevom dućanu

hlapićev dućan
foto Hlapićev dućan

U želji da svoje proizvode približe djeci iz cijele Hrvatske, pa i šire, poznati Hlapićev dućan otvorio je svoj online shop, kako biste ih mogli razgledati u miru i naručiti jednostavno i brzo iz udobnosti vašeg doma. Izbor proizvoda koje vam Hlapić nudi u svom online dućanu, najvećim je dijelom vezan uz crtane junake iz dugometražnog animiranog filma Čudnovate zgode šegrta Hlapića kao i poučne animirane serije Hlapićeve nove zgode. Djeca se uvijek iznova raduju upoznati Hlapića, Gitu, Bundaša i Amadeusa te učiti o njihovim avanturama kroz niz popularnih projekata Poštujte naše znakove, Hlapić sport i Hlapićeve televizije.

U Hlapićevom online dućanu pronaći ćete dječje igračke, školski i predškolski pribor, a također i vrlo posebne i originalne tradicijske drvene igračke proizvedene u Hrvatskoj. Uz njih će se svi Hlapićevci zabavljati i igrati, a kroz igru razvijati svoje sposobnosti i stjecati saznanja o svijetu.

- Hlapićev online dućan idealno je mjesto i za nabavku dječjeg rođendanskog ili prigodnog poklona jer su artikli koje nudimo osmišljeni i birani s pažnjom, s mišlju da suptilno usmjeravaju odgoj djece u pravcu istinskih ljudskih vrijednosti. Kuc, kuc, kuc…Hlapićev online dućan otvoren je za vas 24 sata dnevno, 365 dana u godini! - poručuju iz ove vrijedne trgovine >> hlapicevducan.eu


bottom of page