top of page

RAZGLEDAJTE IZLOŽBU LUKSUZNIH AUTOMOBILA IZ CIJELOGA SVIJETA

Auto Sport Adria jedinstveni je događaj koji okuplja vlasnike najluksuznijih automobila na tržištu

Auto Sport Adria

Auto Sport Adria jedinstveni je događaj koji okuplja vlasnike najluksuznijih automobila na tržištu poput Lamborghinija, Bentleya, Aston Martina, Ferrarija, McClarena, Jaguara do limitiranih izdanja BMW-a, Audia i Mercedesa. Ljubitelji automobila imaju priliku u Zagrebu razgledati, osjetiti i zabilježiti izložbu limitiranih izdanja luksuznih i supersportskih automobila ispred Auto Besnussija, Ulici Velimira Škorpika 32 upravo od 21. rujna od 18 sati do 22. rujna u 10 sati ujutro kada kreću prema sljedećoj destinaciji na jugu Hrvatske, Makarskoj. Javno događanje u Makarskoj održat će se 23. rujna od 10 do 17 sati na parkingu Hotela Osejava.


Auto Sport Adria povezuje gastronomiju, jedinstvene lokalitete, zabavu i poslovno umrežavanje, a ponajviše se okreće prema automobilskom turizmu. Nakon proljetnog izdanja u Istri, slijedeće se održava nešto južnije, pod nazivom Dalmatia drive gdje će ponovo sudjelovati oko 80 sudionika iz cijele regije i svijeta s čak 40 super automobila.

Auto Sport Adria

Sudionici će imati priliku upoznati jednu od najljepših dionica u Hrvatskoj, Jadransku magistralu, raznolike krajolike, jedinstvene prometnice, gastro i eno ponudu te lokalne običaje. - Automobilski turizam kao relativno zanemarena grana turizma, predstavlja ne samo putovanje s ciljem, već i priliku za istraživanje, avanturu i otkrivanje novih mjesta. Njegova važnost kao interesantne grane za razvoj turizma, posebno u predsezoni i post sezoni, ne može se zanemariti. Malo je poznato da godišnje Hrvatsku posjeti više od 50 grupa u kontekstu organizirane posjete i ture. Također nekoliko dionica Jadranske magistrale kao i otoka Paga se koriste kao mjesta gdje se snimaju reklame za gotovo sve najveće svjetske brandove - poručio je Kristijan Semulić iz Auto Sport Adria organizacijskog tima.

Auto Sport Adria

Ovakav događaj nije samo predodređen za vlasnike, već i za javnost. Domaći i strani posjetitelji s užitkom će ih moći pogledati, a u neke automobile čak i sjesti. Organizirano je razgledavanje, vožnja u vidu simulatora na kojima ćete moći voziti omiljen automobil koji je upravo parkiran pored vas. Zabavnog sadržaja neće nedostajati, pa će se i najbolji „vozači“ iz publike nagraditi.


Gotovo je nemoguće nabrojati zemlje iz kojih stižu brojni sudionici, a vjerujemo da će se

mali i veliki posjetitelji oduševiti limenim ljubimcima. Za više informacija i sadržaja o samom

događaju doznajte na >> facebook.com/autosportadria

bottom of page