top of page

RASTAJU SE NAKON 16 GODINA PROVEDENIH ZAJEDNO

Još jedan par koji nije uspio riješiti razlike

Par koji je zajedno proveo čak 16 godina, glumci Jason Momoa i Lisa Bonet, objavili su kako se službenoj rastaju unatoč tome što se i dalje vole - Svi smo osjetili pritisak i promjene ovih transformacijskih vremena... Revolucija se odvija i naša obitelj nije iznimka... od seizmičkih pomaka koji se događaju. I tako ~ Dijelimo naše obiteljske vijesti da se rastajemo. Ne dijelimo ovo jer mislimo da je vrijedno za vijesti već kako bismo mogli nastaviti živjeti dostojanstveno i pošteno. Ljubav među će ostati, razvijajući se na način na koji želimo da bude proživljena. Oslobađamo jedni druge da budemo ono što učimo postati...A našu ćemo djecu učiti...Neka ljubav prevlada - poručio je javnosti Jason, kojeg javnost najviše pamti po ulozi ratnika Droga iz Igre prijestolja te kao Aquamana.

Lisa je od Jasona starija 12 godina, a zajedno su dobili dvije kćeri dok ona iz braka sa glazbenikom Lennyjem Kravitzem ima kćer Zoe Kravitz.


- Rekao je da će je voljeti cijeli svoj život. I mislio sam da će se ovo dogoditi. Mene je objava iznenadila. Sve manje vjerujem da je u ovo naše vrijeme moguće imati jednu cjeloživotnu vezu. Ovo je jako tužno. Ona mi uvijek djeluje nesretno. Wow, nikad nisam mislila da ću ovo čuti. Želim im sve najbolje. Danas je jako tužan dan! - komentirali su brojni fanovi nakon novosti.

Čini se kako su dugi periodi nesnimanja filmova, neimanja koncerata i život u pandemiji učinili svoje, na brojne poznate parove u Hrvatskoj i diljem svijeta.

bottom of page