top of page

RASPRAVA O NOGAMA ELLINE KĆERKICE

Zvijezda je rođena

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik, full je zaposlena mama. Uz dvije male djevojčice i biznis koji vodi, rijetko ima prilike uzeti 5 minuta mira, ali od kada su cure krenule u vrtić, sve je puno lakše. - Sad kad mi obje cure idu u vrtić ponekad izvučem svoj HPomen i zaigram, iako je kupljen prije 4 godine, nisam ga skoro uopće koristila otkako sam rodila pa stari vozi ko novi. Preporučite mi igrice. Ispala sam iz đira. Zadnje sto sam igrala je fallout 4 - pitala je nedavno svoje fanove.

A kada je četveročlana obitelj na okupu i kada se dogovori put na more, Ella preuzima konce u svoje ruke, pa čak i Charlesa podiže da se što prije spremi - Jedan od glavnih stereotipa u društvu je da su muškarci jači od žena. Evo dokaz koji razbija tu zabludu, nema te snage koja je jača od one ženine kad odluči da nešto želi i može...S kakvim ste se vi predrasudama i stereotipima našli tijekom svog života? Kako ste ih razbili? - pitala je Ella i pokazala kako odmjer snaga izgleda u njihovom domu


- Sve mogu pogotovo ako sam ljuta. Jednom sam muža jednom rukom dignula u zrak i izbacila iz kafića a momak ima 100+.Znaći ekipa i danas priča o tome...Sad daj video kako je okinuo na pod. Sad će te uhvatit u leđima. Haha pa vi ste hit. Ella Hulk. Gledam i ne vjerujem. Vi ste super, ali Balie je najjača! - komentirali su mnogi.

foto Instagram


A kada je u pitanju Balie, Ellina starija 3-godišnja kćerkica, sve što malena napravi i pokaže da radi, naiđe na raspravu. Tako je prilikom nedavnog posjeta baki Danijeli u Dalmaciju, Ella fotografirala Balie u njenim novim tenisicama br.28, nakon čega se stotine žena javilo pitati - jesu li tenisice Baline ili možda Elline?


- Jel ti Balie ukrala obuću ili je big foot kao moja? - pitala je jedna gospođa, nakon čega joj je Ella odgovorila - Hahha nije mi ukrala, nosi 28 ne znam jel to veliko il ne. - Moja je 28 nosila s 6 god. Ma sve je to dobro, moj malac sa 5 i kusur godina nosi 33 i sigurno evo ide prema 34, jedan djed ima 46 a drugi 48 stopalo mislim da je neizbježno. Moj ima tri i nosi 26. Moj mali ima 11god. i nosi 39 tako da opušteno. Jaoo, moja će u 9.mj. 4 godine, nosi 23. moja ima 4,5 pa nosi 26-27, sve je to individualno. Moj će za koji dan tri godine i nosi 26, na neke stvari ne možemo utjecati... Bitno da su oni nama zdravi. Mnogo veliko, moj sin u školu krenuo nosio 29. Ja imam 25 godina i jedva 36 nosim. Moja 20 kg, 3 god, 27 broj ... nek su samo živi zdravi ...i da veselo trčkaraju...Balie je slatkica posebna - komentirale su brojne druge mame.

Comments


bottom of page