top of page

RAKITIĆ NAJBOLJI TATA NA SVIJETU

Što je napravio za svoju kćer ne viđa se svakodnevno

- Moje sunce, moja princezo, danas imaš 7 godina! Ove godine si se puno promijenila, narasla i sve više formirala svoju osobnost, koju volim! Zabavna si, voliš se smijati i dobro se provoditi. Ponosan sam što si moja kći, pokazala si mi da se uz osmijeh mogu promijeniti mnoge stvari, a obožavam kad mi pričaš svoje priče, intenzitet s kojim živiš je predivan! Uživaj u svom danu, SRETAN ROĐENDAN princezo - poručio je nogometaš Ivan Rakitić svojoj kćeri Althei, koju je dobio u braku sa Španjolkom Raquel Mauri.

Ono što je posebno ostavilo dojam, veličina je torte koju je Rakitić naručio. Ogroman dvorac na kojima su slastičari ispisali princeza Althea i princeza Adara, oduševio je slavljenicu ali i njenu mlađu seku. Dok je Althea obukla dugačku haljinu, baš poput princeze, sestra Adara imala je nešto kraću ali jednako raskošnu.


Fotografije je u kratko vrijeme lajkalo preko 180.000 osoba, a svi su poželjeli sretan rođendan princezi - Sretan rođendan, predivna je. Neka joj se sve želje ostvare i nek i dalje ostane tako divna curica. Wow, prelijepe cure i prelijepa torta - komentirali su mnogi. Rakitića bi samo temeljem ove geste, vrlo lako mogli proglasiti za tatu godine.

bottom of page