top of page

RAKETA PROVJERIO VID

Nogometaš Ivan Raktić provjerio je nedavno svoj vid i poslao važnu poruku

- Kako bismo podigli svijest o važnosti zdravlja očiju, udružili smo se s našim ambasadorom i jednim od Vatrenih, Ivanom Rakitićem koji je itekako svjestan važnosti dobrog vida. Profesionalni nogometaši redovito prolaze razne zdravstvene preglede, a pregled vida jednako je važan zbog provjere sposobnosti praćenja više meta, procjene udaljenosti mete, korištenja perifernog vida te mnogih drugih vještina koje uključuju dobar i oštar vid - javili su iz Optike Anda, te pokazali kako je izgledala njihova suradnja sa nogometašem Ivanom Rakitićem.


Nogometaš Ivan Rakitić podiže tako svojim primjerom koliko je važno pregladavati oči svake godine. Prije početka nove sezone dolazi provjeriti dioptriju u Optiku Anda te napraviti kompletan specijalistički pregled vida. Tako se osigura da će ga oči dobro služiti u igri i pred protivničkim golom.

Za brigu o očima nije važno nosimo li naočale ili ne, prema istraživanjima osoba u prosjeku provede jedan cijeli dan u tjednu gledajući u ekrane s plavim svjetlom. Poznato je da gledanje u mobitele, tablete i televiziju, uzrokuje niz oftalmoloških simptoma poput naprezanja očiju, glavobolja i poteškoća u prilagođavanju očiju. Sve to može biti katalizator do većeg oštećenja vašeg vida, a brzi i jednostavno rutinski pregled otkrit će postoji li oštećenje vida i kako ga na vrijeme liječiti.


U Poliklinikama Servus Anda koje se nalaze u sklopu većih poslovnica Optike Anda, možete napraviti kompletan oftalmološki pregled. Doznajte više na optika-anda.com

U slobodno vrijeme, zaposleni Raketa voli provoditi vrijeme sa svojom ženom Raquel i dvije kćerkice, s kojima je proslavio i popularni Halloween.


- Predivna ti je familija. Curice su preslatke. Jako ste slatki zajedno - pišu mu brojni pratitelji.

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija

Comments


bottom of page