top of page

RADIO SUNCE, NAJSUNČANIJI RADIO NA SVITU

Uživajte u starim dobrim hitovima

Radio Sunce najsunčaniji je radio na svitu i u okolici, a smješten u Splitu, promovira zdrave životne navike, potiče dobre društvene promjene i prati pozitivnosti, kako bi slušateljima uljepšao svaki dan. U programu Radija Sunce nećete čuti ništa od politike, crne kronike i tračeva, ali ćete sigurno čuti korisne savjete za zdravlje, dobre vijesti, prijedloge kako biste mogli provesti dan, zanimljivosti o ljudima i svijetu, tematske emisije, te naravno – sunčanu glazbu.


Kad je udruga Županijska liga protiv raka – Split pokrenula Radio Sunce s ciljem promocije zdravlja, bio je to pionirski projekt radija u kojem je sadržaj specijaliziran. Malo je tko mogao slutiti da će jedna mala radijska postaja osvojiti simpatije mnogih generacija diljem Hrvatske koji slušaju Sunce preko zemaljskih odašiljača, preko streaminga ili preko kabelske televizije i to stoga što žele čuti nešto drugačije, dobiti pravu informaciju i uživati u starim dobrim hitovima.


Radio Sunce svakodnevno će vas svojim glazbenim izričajem vraćati u mladost i podsjetiti vas na bezbrižnost i radost, koju imate u sebi, ali ste je možda zaboravili. Ugodni glasovi voditelja, emisije pune smijeha i mnoštvo korisnih savjeta za zdravlje, život i svakodnevicu, veselit će vas i informirati od jutra do večeri. A kako ćete se osjećati dok slušate ovu radio postaju? Baš poput njihovih stalnih slušatelja - Imaju stvarno odličan radio program. Muzika koja se rijetko čuje sa drugih radio postaja, a između ostalog meni najdraže 80-te. Krasne teme i voditelji. Općenito sve odiše pozitivom koja je danas itekako prijeko potrebna. Jedini radio koji ne prebacujem dok vozim auto. Najsunčaniji radio u galaxiji! U moru političkih radio stanica, najboljih mixeva i ostalih mainstream radija, ovo je jedini potpuno pozitivni radio! Najsvitliji radio na svitu, a njihova svitlost prodire u dušu!

Ukoliko želite biti dio programa Radija Sunce, biti njihov partner, donator ili oglašivač, javite im se na telefon 021 556 476 ili jednostavno dođite osobno u prostorije radija na drugom katu Klinike za onkologiju, na Firulama u Splitu. Uz kavicu ili čaj dogovorit ćete što bi ova vrlo kreativna ekipa mogla napraviti za vaš brand, ovisno o vašim željama i afinitetima! Već sutra možete imati osmišljenu i prilagođenu radio kampanju, a vašu poruku na Radio Suncu može čuti na tisuće slušatelja! - Uspjeh vaše kampanje naš je uspjeh - poručuju simpatični voditelji, a mi vas pozivamo >>> slušajte Radio Sunce!


Commentaires


bottom of page