top of page

PRVO ŠTO JE ELLINA KĆER NAPRAVILA U NOVOM DOMU

Preselili u Istru

Ella Dvornik sa svojim dvjema kćerkicama Balie i Lumi te suprugom Charlesom, preselila je iz Zagreba u Istru. U Zagrebu su bili u najmu, a kako ih je život na moru oduvijek privlačio, ovog su tjedna doista ostvarili svoj plan. O životu na selu, Ella je progovorila - Da mi je netko prije 5 godina rekao da ću s dvoje djece živjeti pa skoro “na selu” sa nešto više od tisuću susjeda, kladila bi se da se to nikada neće meni dogoditi. Prvo da cu uopće imat dijete, a kamoli dvoje, a tek onda da cu i napokon iz najma prijeći u vlasništvo i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mjestu. Eto dogodilo se i to i već mi se par dana u glavi vrti glas moga dide Borisa: SVAKO NAŠE malo MISTO! U duši je uvik čisto, jer sve ča mu na um sine čini da mu vrime mine. A ako se i dogodi da nikoga zlo pogodi a moj bože, ča se može moglo je i svršit gore!


U 'procjenu' nekretnine stigla je i baka Danijela Dvornik, koja je popila kavu na novoj terasi.


A kako je reagirala starija Balie, kada je sa bakom stigla u novi dom, Ella je otkrila u jednoj od objava - Zadnjih 5 dana, kako smo oči otvorili dok nismo klonuli smo raspakiravali, dizali, micali, premještali, čistili, sklapali pješčanike, ljuljačke, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvijek dom. I sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati - otkrila je ponosno Ella i dodala kako na gornjem katu ima još stvari za raspakirati - Na gornjem katu je ratna zona kutija.

- Predivno izgleda Ella bravo - poručila je Jelena Veljača, dok je Ivana Marić dodala - Ma savršenstvo! Brojni Ellini fanovi oduševljeni su dnevnim boravkom i vrtom, a najdraže im je vidjeti je sretnu i okruženu obitelji - Svaki put se zaista obradujem kad vidim još jednu osobu koja istinski njeguje porodicu, jer bez porodice je apsolutno sve besmisleno - zaključila je nepoznata gospođa.

bottom of page