1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

PRVI BOŽIĆ MALENOG VIKTORA ĆORLUKE

Mama Franka Batelić otkrila što se dogodilo

Prvi Božić malenog sina pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke prošao je vrlo veselo, a ponosna mama Franka otkrila je i što se dogodilo prilikom ukrašavanja bora

- Sretan Božić svima! Viktorov prvi. P.s. Kuglice nisu preživjele! - priznala je pjevačica, a brojni su je fanovi 'utješili' - Baš su mi danas roditelji pričali kako ni na moj prvi Božić kuglice nisu preživjele! Nadam se da se Viki super provodi za svoj prvi Božić i da je zadovoljan poklonima. Ne bi bio Božić a da barem jedna kuglica ne preživi hehe.

Inače, Franka je tijekom ove godine bila vrlo aktivna sa snimanjem novih pjesama i za razliku od kolega pjevača, koji su isticali mane nedostatka nastupa i gaža, ona je istakla prednosti - Ako ne sada, kada? Idealno vrijeme za zatvoriti se u studio i stvarati glazbu. (Malo i odspavati na klavijaturama ponekad...)

Originalni plan s početka godine bio je organizirati veliki koncert u Zagrebu, ali kao i svi, čekamo bolja vremena. Meanwhile ni ovaj #planB nam nije loše pao! - izjavila je ponosna na sve što je dosad ostvarila.