top of page

PRVA DAMA AMERIKE U ŠTIKLAMA S LOPATOM

Melania Trump uhvatila se lopate na otvorenju novog teniskog paviljona u Bijeloj kući

- Bilo je uzbudljivo razbiti teren na novom projektu teniskog paviljona u Bijeloj kući danas. Hvala svima koji će pomoći u stvaranju ovog djela, budućim prvim obiteljima koje će se okupljati i uživati u godinama koje dolaze - objavila je Melanija ispod fotografije na kojoj u štiklama od 10cm drži lopatu.

- Prelijepa si Melanija! Najljepša si Prva Dama. Pitam se što će beskućnici pomisliti o ovoj upotrebi novca... Divna ideja. Jako draga Prva Dama koja čini tako mnogo za Ameriku. Zaista volim ovu ženu...jako je uglađena, a opet tako prizemna. Pretpostavljam da ćeš igrati tenis u tim visokim šiljastim petama ha? Volim projekte koje radiš, i kako si uvijek mirna, draga i puna podrške prema američkom narodu - komentiraju njeni pratitelji.


A Melanija ima pune ruke posla. Nedavno je tako cijelu Bijelu kuću pretvorila u Halloween kuću, te sa predsjednikom Donaldom Trumpom dočekivala klince i darivala ih slatkišima.

Melanije je također vrlo aktivna u posjećivanju raznih udruga, veterana, javnih institucija, kao i dočekivanju sportaša te držanju govora na obljetnicama. Smatraju je jednom od najljepših žena predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, te svakako ženom koja ima 'njuh' za modu.

celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

Comments


bottom of page