top of page

PROSLAVILA ROĐENDAN PA OBJAVILA DA SE RAZVODI

Reese Witherspoon iznenadila je javnost svojom nedavnom objavom

Američka slatkica i popularna plavuša sa Harvarda Reese Witherspoon iznenadila je brojnu javnost objavom da se razvodi, i to samo dva dana nakon što je proslavila 47.rođendan. Za producenta Jima Totha udala se 2011.godine i s njime dobila troje djece. Samo je najmlađi sin još uvijek maloljetnik, a sada bivši par objavio je kako će zajedno brinuti o njemu

- Imamo neke privatno vijesti koje želimo podijeliti.... - započela je objavu Reese i dodala - Nakon pomnog razmišljanja i brige, donijeli smo tešku odluku da ćemo se razvesti. Uživali smo puno divnih godina zajedno, i nastavljamo dalje sa dubokom ljubavlju, ljubaznošću i dubokim poštovanjem prema svemu što smo oboje stvorili. Naš najveći prioritet je naš sin i naša obitelj, dok idemo prema sljedećem poglavlju svojih života. Ove teme nisu nikada lake i vrlo su osobne. Hvala vam na poštivanju naše privatnosti, duboko to poštujemo.


Iako se činilo kao da je među njima sve u najboljem redu, a Reese su kolege uvijek opisivali kao nasmiješenu, vedru i pozitivnu, čini se da ipak nisu uspjeli riješiti svoje razlike. Reese se posvetila poslu producentice i snima sve više filmova i serija koje slave žene i žensku neovisnost, dok Jim radi na svojim projektima. Nažalost, još jedan par koji je imao velike šanse ostati zajedno no razlike su ih razdvojile.

bottom of page