top of page

PROŠLA JE VELIKE PADOVE, STEKLA SLAVU HUMOROM A DANAS KUPUJE VILU OD 70 MILIJUNA DOLARA

Raskoš u toskanskom stilu

Voditeljici popularnog američkog showa Ellen DeGeneres nije uvijek bilo lako...prvo je teško dobila priliku da uopće vodi ijedan show, zatim je postala mega uspješna, da bi nakon niza godina rada, njeni zaposlenici počeli iznositi 'prljavo rublje' u javnost. Navodno su međusobni odnosi u produkciji bili loši i Ellen se na neko vrijeme povukla iz javnog života i promijenila svoj pogled na posao. Kada se odlučila još jednom vratiti pred svjetla reflektora, podržali su je brojni poznati i publika te joj tako dali priliku da u mirovinu ode sretna, zadovoljna i uspješna.


Ellen je u dugogodišnjoj vezi sa glumicom Portiom de Rossi, a nedavno je izašla vijest kako će platiti nevjerojatnih 70 milijuna dolara za imanje od 10 hektara u kalifornijskom gradu Carpinteria, označavajući tako najveću transakciju nekretnina u povijesti okruga Santa Barbara.

Raskošno imanje uključuje vilu u Toskanskom stilu seoskog doma, velike travnjake i veliko jezero, plus mramorni mozaik bazen i vanjsku kuhinju. Pogled na ocean proteže se kilometrima uz i niz obalu. Zadivljujuće uređenje i pogled na imanje pogledajte u fotogaleriji!

bottom of page