top of page

AVON DONIRAO 80.000 BORBI PROTIV RAKA

Avon je donirao novac udruzi SVE za NJU!, koja pomaže ženama oboljelih od raka

Barbara Kolar Avon
foto PR

Nakon održane plesne predstave Bez cenzure u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a u organizaciji Alldance i #supermrakplesačica udruge SVE za NJU, tvrtka Avon donirala je 80.000kn Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka. Na taj su način poslali poruku kako je od iznimne važnosti obavljati samopregled dojki i brinuti o svom zdravlju.


Donacija će pomoći kontinuiranom radu Udruge i Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka te će omogućiti dostupnost Avon soba unutar Centra, koje oboljelima izvan Zagreba omogućuju besplatan smještaj za potrebe pregleda ili terapija. Svi programi Centra su za korisnice besplatni.


- Kontrolirajte zdravlje svojih dojki, budite odgovorne, mislite na sebe. Budite zdrave - poručila je predsjednica udruge SVE za NJU! dr. Almenka Balenović.

U Hrvatskoj Avon je u 15 godina prikupio i donirao više od 3 milijuna kuna. Kupnjom proizvoda s roza vrpcom u Avon katalogu i vi možete postati dio humanitarne obitelji i sami sudjelujete u ovoj borbi.


Projekt je podržala i voditeljica Barbara Kolar, koja već niz godina podržava rad Udruge.


Kampanja Čekiraj na jednostavan način podsjeća žene na važnost redovitih samopregleda. Naučite 3 osnovna koraka samopregleda dojke, posjetite odmah cekiraj.hr na svom mobilnom telefonu.

poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi forum

bottom of page