top of page

PRO CARDIO - NAJBOLJA PREVENCIJA I ZAŠTITA KRVNIH ŽILA U 1 KAPSULI

365 Nature, hrvatski proizvođač pun inovacija, osmislio je jedinstvenu formulu

Ako želite preventivno djelovati i pravovremeno podržati zdravlje krvnih žila, održati optimalan tlak te samim time i zdravlje srca, vrlo je važno odmah promijeniti nezdrave životne navike te uzimati funkcionalne dodatke prehrani koji će značajno doprinijeti tom cilju!

PRO CARDIO upravo je takav suplement, za cjelovito zdravlje krvožilnog sustava čiji sastojci sinergijskom snagom djeluju:

  • protiv suženja krvnih žila

  • uravnotežuju tlak

  • osnažuju srce

Jedinstvena formula na tržištu sadrži ciljanu mineralno-vitaminsku kombinaciju kao i liposomalni L-glutation o čijoj se antioksidativnoj snazi sve češće piše te iznimno moćan standardizirani ekstrakt crnog češnjaka.

Koji sastojci čine Pro Cardio formulu toliko moćnom

Ako imate više od 35. godina te ako ste često pod stresom ili se nepravilno hranite, svakako se preporučuje suplementacija glutationom - jednim od najjačih antioksidansa koji poništavaju negativno djelovanje slobodnih radikala.

Ovaj važan antioksidans i to u liposomalnom obliku, sastavni je dio Pro cardio formule. U mladosti se glutation prirodno proizvodi u organizmu, ali s godinama njegova prisutnost opada te ga je zato važno uzimati kroz dodatke prehrani. Još jedan svestrani zaštitnik zdravlja je i liposomalni vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila te uz mnoge druge funkcije, štiti od oksidativnog stresa.

Proizvodnja koenzima Q10 u organizmu s godinama također drastično opada, a vrlo je značajan jer otklanja umor i iscrpljenost te unaprjeđuje srčanu funkciju. Istraživanja su dokazala da koenzim Q10 može pomoći kod stanja kongestivnog zatajenja srca, kao i visokog krvnog tlaka.

Poznati antistresni B vitamini u Pro cardio formuli imaju još važnih funkcija: vitamin B1 podržava normalan rad srca, a vitamini B6, B9 i B12, normalan metabolizam homocisteina.

Ovoj se snažnoj kombinaciji pridružuje i kolin, važan nutrijent iz "obitelji" vitamina B kompleksa koji doprinosi normalnom metabolizmu lipida. Nedovoljna količina kolina može uzrokovati masnu jetru, aterosklerozu te povišen krvni tlak.

Ekstrakt crnog češnjaka kao "tajno oružje" Pro cardio formule

Sigurno ste čuli za zdravstvene prednosti konzumacije češnjaka. Međutim, crni češnjak značajno nadilazi moć i djelotvornost "običnog" češnjaka. Njegove aktivne tvari očuvane su u standardiziranom ekstraktu fermentiranog crnog češnjaka koji se nalazi u Pro cardio formuli. Provedena su brojna znanstvena istraživanja na temu antioksidativne snage ekstrakta crnog češnjaka i potvrđeno je da:

  • podržava zdravlje srca

  • regulira krvni tlak

  • održava normalnu razinu kolesterola

  • smanjuje nakupljanje plaka u arterijama,

  • pomaže u prevenciji kardiovaskularnih bolesti

  • povoljno utječe na prevenciju stvaranja krvnih ugrušaka

Pro Cardio Formula u vegetabilnim želučanootpornim kapsulama osigurava zaštitu zdravlju srca i krvožilnog sustava, ali ima i cjelovitu imunozaštitnu funkciju te osigurava otpornost organizma na infekcije. Pro Cardio Formula kao i drugi inovativni suplementi 365 nature, dostupni su u ljekarnama i odabranim trgovinama zdrave hrane. Više možete saznati i na službenoj web stranici >> vitamini365.hr/pro-cardio-formula


Prije upotrebe pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.
bottom of page