top of page

PRINC WILLIAM PRIREDIO NEOBIČNO SLAVLJE ZA KATE

Vojvotkinja proslavila rođendan

Buduća engleska kraljica Kate Middleton nedavno je proslavila svoj 39.rođendan. Neki izvori poput magazina Life & Stlye tvrde kako su doznali, kako je Kate doista proslavila svoj rođendan. Zbog pandemije korona virusom bilo je nemoguće napraviti ekstravagantan bal sa puno uzvanika, ali Kate ionako to nije željela.

Ono što je vojvotkinja najviše priželjkivala je bilo ostati kod kuće u Anmer Hallu, sa Williamom i njihovo troje djece. George, Charlotte i Louis jako vole rođendane, pa su tako navodno majci otpjevali sretan rođendan preko mini karaoke aparata. Kate je, tvrdi izvor, bila jako sretna. A zatim, kada su djeca otišla na spavanje, William je pripremio svojoj ženi virtualni party kroz koji se rješava misterij fiktivnog ubojstva. Nešto poput teme Veliki Gatsby, samo za njih dvoje i najbliže prijatelje. Svi su se obukli u prikladan odjevni stil, Kate je raspustila kosu i bio je to rođendan koji neće nikad zaboraviti.


S druge strane, Gossip Cop tvrdi da ništa od tog nije istina te da su budući kralj William i vojvotkinja Kate imali jednostavnu čajanku. Kate je također dobila i poseban dar od Meghan Markle i princa Harryja, zasad nepoznat javnosti. princ william i kate najnovije vijesti, kate middleton zadnje vijesti, kate middleton najnovije vijesti

bottom of page