1/1

PRINC SE SPRIJATELJIO SA DLAKAVIM ČUDOVIŠTEM

Princ Harry sprijateljio se sa slavnim junakom Chewbaccom

Princ Harry sprijateljio se sa poznatim čudovištem, dlakavim Chewbaccom iz filma Star Wars. Popularni serijal filmova o zvijezdanim ratovima nedavno je dobio finalno poglavlje, a milijuni ljudi pojurili su ga pogledati u kino. Princ je očito jednako fasciniran mega uspješnim filmovima, koji pobuđuju maštu, podižu adrenalin i tjeraju da ih gledate opet i iznova.


- Princ Dlakav i Princ Harry. Lijepa fotografija. Ljepotica sa zvijeri haha. Pokušava li to Harry dobiti ulogu u Star Warsima? Oboje ste zgodni - poručili su Harryju brojni obožavatelji.

A dok se Harry zabavlja sa Chewbaccom, njegova supruga, bivša glumica Meghan Markle bavi se humanitarnim radom i brigom oko malenog Archieja. Na društvenim mrežama Meghanini su fanovi podijelili njenu fotografiju iz srednjoškolskih dana, kada je sa prvim dečkom pozirala na božićnom plesu 1997.godine, i komentirali kako i danas izgleda jednako mladoliko.


- Zamislite, tada nije imala pojma da će jednog dana biti princeza. Bila je jako elegantna i tada. Izgledala je prelijepo. Nije se promijenila nimalo a prošlo je više od 20 godina. Ona kao da ne stari - napisali su brojni pratitelji.celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva, meghan markle, princ harry

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1