top of page

PRINC SE SPRIJATELJIO SA DLAKAVIM ČUDOVIŠTEM

Princ Harry sprijateljio se sa slavnim junakom Chewbaccom

Princ Harry sprijateljio se sa poznatim čudovištem, dlakavim Chewbaccom iz filma Star Wars. Popularni serijal filmova o zvijezdanim ratovima nedavno je dobio finalno poglavlje, a milijuni ljudi pojurili su ga pogledati u kino. Princ je očito jednako fasciniran mega uspješnim filmovima, koji pobuđuju maštu, podižu adrenalin i tjeraju da ih gledate opet i iznova.


- Princ Dlakav i Princ Harry. Lijepa fotografija. Ljepotica sa zvijeri haha. Pokušava li to Harry dobiti ulogu u Star Warsima? Oboje ste zgodni - poručili su Harryju brojni obožavatelji.

A dok se Harry zabavlja sa Chewbaccom, njegova supruga, bivša glumica Meghan Markle bavi se humanitarnim radom i brigom oko malenog Archieja. Na društvenim mrežama Meghanini su fanovi podijelili njenu fotografiju iz srednjoškolskih dana, kada je sa prvim dečkom pozirala na božićnom plesu 1997.godine, i komentirali kako i danas izgleda jednako mladoliko.


- Zamislite, tada nije imala pojma da će jednog dana biti princeza. Bila je jako elegantna i tada. Izgledala je prelijepo. Nije se promijenila nimalo a prošlo je više od 20 godina. Ona kao da ne stari - napisali su brojni pratitelji.celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva, meghan markle, princ harry

Comments


bottom of page