top of page

PRINC HARRY IMAO AFERU S MANEKENKOM?

O aferi piše Angela Levin u svojoj najnovijoj knjizi

Princ Harry, koji je danas u sretnom braku sa Meghan Markle imao je navodno kratku romansu s britanskom manekenkom Sarah Ann Macklin, piše alo.rs


O navodnoj se aferi govori u najnovijoj knjizi o kraljevskoj obitelji, autorice Angele Levin pod nazivom "Harry: razgovori s princom".


Čini se da Harry na početku nije bio toliko očaran sadašnjom suprugom Meghan Markle jer je Sarah uspela da ga očara. Harry ju je, tvrdi Angela, obasipao porukama koje joj je slao nakon što su se upoznali ali to nikada nije javno priznao.

- Na samom početku veze s Meghan Markle, Harry je odlučio otići na sastanak s manekenkom Sarah Ann Macklin. Sreli su se na jednoj privatnoj zabavi, pitao ju je za broj telefona i počeo joj slati brojne poruke i dogodila se kratka avantura - piše Angela. No, čini se kako se dogodilo nešto, zbog čega je prestao komunicirati sa Sarah i posvetio se isključivo Meghan.


Inače, Sarah pomalo liči na Meghan, a uz to što se bavi modelingom, ona je i nutricionistica i osnivačica neprofitne udruge, koja prehrambenim savjetima nudi potporu fashion industriji. princ harry i megan najnovije vesti, vijesti o poznatima, princ harry i megan najnovije vesti, skandali novine,

Comments


bottom of page