top of page

PRIJATELJICE ZAPLAKALE ZBOG MARIJE HUSAR

Nitko nije očekivao

46-godišnja pjevačica Marija Husar Rimac, najpoznatija po dugogodišnjem pjevanju u grupi Divas, podijelila je s javnosti svoju veliku novost - DAR OD BOGA kada smo se najmanje nadali... Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji.

Marija je već na pola trudnoće, a bebicu očekuje početkom iduće godine. Sa suprugom Vjekom Rimcem, Marija ima i 6-godišnjeg sina Ivana koji se jako veseli bratu ili sestri.


Brojne poznate žene, Marijine prijateljice, jako su se ugodno iznenadile vijesti, a Ana Gruica je zaplakala - Odavno se nisam ovako rasplakala sa nečiji post... Neka Vam je Bog dao! - poručila je Mariji. - Najljepša vijest zadnjih 100 godina! - čestitala je vjenčana kuma Nina Badrić, dok su Ivana Plechinger, Matija Vuica i Vanda Winter napisale - Najljepša vijest koju sam čula u dugo, dugo vremena draga moja Marija... Dolazi vam čudo čudesno... Divna moja Marija veselim se i sretna sam i čestitam vama dvoma divnima... Draga Marija, čestitam cijeloj obitelji! Preeekrasna vijest!


Čestitkama su se pridružili i Iva Radić, Domenica, Alan Hržica i Ante Vrban te brojni Marijini fanovi.

marija husar rimac trudnoca, marija husar trudna, marija husar rimac trudna, marija husar sin

bottom of page