top of page

PRIJATELJI DANAS: SVI SU RAZVEDENI OSIM NJE

Dvoje glumaca nije uspjelo dobiti vlastitu djecu

Serija Prijatelji, na kojoj su odrasle generacije ljudi diljem svijeta, danas je jednako slavna kao i 1994., kada je krenula s emitiranjem. Snimala se preko 10 godina, a glumci serije postali su slavni i dobili brojne druge uloge.


Većina njih, koliko god su to željeli, nisu uspjeli sačuvati svoje brakove i dobiti djecu. Jennifer Aniston iza sebe ima dva braka, onaj sa Brad Pittom koji je tek sa Angelinom Jolie dobio djecu, i onaj sa Justinom Therouxom, s kojim također nije imala djecu. Matthew Perry nije se nikada ženio i poput prijateljice Jennifer, nema vlastite djece. Ipak, ostalih četiri Prijatelja, danas su roditelji, svaki po jednog djeteta.

Joey ima kćer Marinu Pearl, danas teenagerku, Ross djevojčicu Cleo, Monica odnosno Courtney Cox je mama 15-godišnje Coco Arquette koju je dobila u braku sa bivšim suprugom Davidom Arquetteom, dok Phoebe ima odraslog 22-godišnjeg sina Juliana Murraya Sterna. Ona je i jedina Prijateljica koja je još uvijek u braku. Davne 1995.godine udala se za marketinškog stručnjaka Michaela Sterna, kojeg voli kao i prvog dana.

prijatelji glumci danas, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima

Comentarios


bottom of page