top of page

PRENATALNI TEST YOU51 - ISKUSTVA KOJA MORATE PROČITATI A ZATIM POSTAVITI SVOJA PITANJA STRUČNJACIMA

Može se napraviti već od 10.tjedna trudnoće, jedini se kupuje online, tisuće žena već se pouzdalo u njegovu točnost, a sve uveseli gender reveal konfetama

Svaka buduća majka danas doista ima predivne mogućnosti povezivanja sa svojom bebom već u ranoj trudnoći. Osjećaj kada doznamo da smo trudne predivan je i poseban, a jednako je dobar osjećaj i kada saznamo da je sa našim još nerođenim djetetom sve u najboljem redu. Prenatalni test mogućnost je koja nije postojala u životima naših majki i baka, ali danas - blagoslov je znati i biti sretan sljedećih 9 mjeseci.

Prenatalni test YOU51 i pozitivna iskustva koja o njemu ima na tisuće žena diljem regije, test je koji podatke o vašoj bebi donosi sa 99,99% točnosti, a cjelokupna dijagnostika obavlja se u visokokvalitetnim laboratorijima. Uzorci YOU51 testa analiziraju na platformi “illumina”, poznate kompanije iz Kalifornije koja je prva na svijetu otkrila metodu prenatalnog testiranja. Zahvaljujući illumini, preciznost testa gotovo stopostotna, što znači da su greške u interpretaciji rezultata gotovo nemoguće. Usporedbe radi, ono što je Apple za pametne telefone, to je illumina za prenatalne testove.

YOU51 je prenatalni test koji dubinski analizira genetske informacije koje u vaš krvotok ulaze iz placente, te na taj način prikazuje određene kromozomske nepravilnosti koje bi mogle utjecati na zdravlje i razvoj vaše bebe - poput trizomije 21 (Downov sindrom), aneuploidije polnih hromozoma (nenormalni broj X ili Y hromozoma) i drugih sindroma. Također, otkriva vam i nosite li djevojčicu ili dječaka.


Jedini koji se kupuje online

YOU51 je jedini prenatalni test koji se kupuje online, a zatim dostavlja u vama najbliži laboratorij, gdje dolazite izvaditi malo venske krvi. Zatim se šalje na analizu, nakon čega dobivate rezultate. Test se može napraviti već od 10. tjedna trudnoće, potpuno je sigurna i za trudnicu i za fetus, jer se vrši jednostavnim vađenjem 10 ml venske krvi trudnice.

- Dok drugi testovi, poput kombiniranog probira, daju samo statistički podatak postoji li visok ili nizak rizik od određenog stanja, YOU51 daje definitivan rezultat - ima li vaša beba ili nema određenu genetsku nepravilnost - otkrivaju iz YOU51 i pojašnjavaju korake do dobivanja rezultate - Pitate li se što je uopće "online prenatalni test" među mnoštvom "običnih" prenatalnih testova? on za vas znači sljedeće: narudžbu završavate online, test plaćate online, karticom putem potpuno sigurnog servisa, ne izlazite iz kuće do trenutka vađenja krvi, ne popunjavate formulare i milijun papira, a svu dodatnu komunikaciju i konzultacije obavljate online putem vašeg omiljenog kanala (emaila, Vibera, WhatsAppa ili Facebook Messengera).

Iskustva nekih od trudnica





Sve YOU51 trudnice ističu jednu važnu stvar - same su istraživale o prenatalnim testovima, same su iščitale što je za njih i njihovu bebu najbolje te se u dogovoru sa vlastitim obiteljima, bez posrednika i doktora, odlučile upravo za YOU51 test. Jedna od najvažnijih opcija, uz povoljniju cijenu, je da su svakom trenutku mogu porazgovarati sa YOU51 stručnjacima online na službenoj web stranici you51test.com klikom na narančasti krug powered by Messenger. 'Dopisuj se s You51 Prenatalni Test' uvijek brza, laka i neprestano dostupna opcija, što vas itekako može umiriti, dati vam odgovor na pitanje koji tražite i voditi vas korak po korak, od kupnje testa do dobivanja rezultata i konfeta boy or girl.


Dva paketa i paket za blizance

U svojoj ponudi YOU51 ima dva peketa, Minima i Maxima, a razlika je samo u broju analiza. Paket Minima obuhvaća analize na najčešće trizomije (21, 18 i 13 - Down, Edwards i Patau sindrom), aneuploidije spolnih kromozoma, te otkriva spol bebe i košta 365 EUR. Paket Maxima obuhvata analize na najčešće trizomije (21, 18 i 13 - Down, Edwards i Patau sindrom), aneuploidije polnih kromozoma, analize svih kromozoma 1-22, preko 200 mikrodelecija, delecija i duplikacija većih od 7Mb, te također otkriva spol bebe i košta 595 EUR.

Kako se radi YOU51 test i kojih 7 jednostavnih koraka vas čeka sve od online narudžbe do dobijanja rezultata, doznajte na you51test.com/kako-se-izvodi-test-hr a zatim na službenom Instagram kanalu pogledajte na stotine presretnih parova, budućih roditelja, koji su obavili testiranje svojim prenatalnim tekstom. Želimo vam puno sreće i zdravlja, i za sva pitanja obratite se odmah YOU51 timu!



bottom of page