top of page

#PRELOMI POWERED BY DORINA

Poznati otkrili svoje prijelomne životne trenutke

- Baš kao što je život satkan od malih i velikih trenutaka, tako je i čokolada puna malih i velikih kockica. Svaki trenutak, svaka kockica imaju svoju priču, a svaka je priča važna. Dok su maleni trenuci nekome veliki, veliki trenuci nekome su maleni. U konačnici, nije bitna veličina, bitan je značaj. Bitan je tvoj prijelomni trenutak, a Dorina je uvijek uz tebe - inspirira, potiče i daje ti hrabrost. I zato Prelomi - poruka je koju je Kraš podijelio u svojoj novoj kampanji.


U veliko pakiranje Dorina čokolade ubacili su sedam manjih čokolada različitih okusa i pozvali poznate da otkriju svoje prijelomne životne trenutke, uz obaveznu slatku degustaciju

Domaći znanstvenici, prof.dr.sc. Ivan Đikić i prof.dr.sc. Ivica Puljak u Opatiji su održali tribinu pod nazivom „Znanjem u vedriju budućnost“. Nakon izvrsno odrađenog predavanja osladili su se Dorina čokoladama jer je čokolada hrana za mozak. Prelomili su za znanje, jer znanje je bitno

- Pred 8 godina imala sam stabilan tv angažman, stan u centru Zagreba, sređen život, parking u prvoj zoni, super ekipicu, svoj bend...Tog ljeta otišla sam na sudbonosnu svirku na Exit (srpanj 2012) i dogodilo se nešto skroz nepredvidivo. Početkom rujna trebala sam potpisati novi ugovor. Cijelu noć nisam mogla oka sklopiti, a ujutro sam prelomila. Pojavila sam se na sastanku, ispričala se, odustajem, zaljubila sam se, selim. Mislili su da sam poludila, proć će me do sutra...Tog tjedna sam auto dala tati na korištenje, prebacila stvari kod roditelja u garažu, nasla podstanara za svoj stan i s jednim koferom zapičila u Bg. Rezultat su dva musavca. 8 godina kasnije prelomili smo zajedno. Skupila sam m_da, otvorila firmu u Zagrebu i startala sa svojom novom glazbenom pričom. Vrijeme je za moje snove. I eto nas, svi zajedno na Zelengaju, na novom početku u ovoj čudnoj godini, bez straha i s puno dobrih želja. Sreća prati hrabre, ne boj se, samo #prelomi - opisala je svoj životni put TV voditeljica i pjevačica Ida Prester.

- Dvije trudnoće u dvije godine ostavile su traga na mojoj snazi i kilaži. E sad, zašto vam to govorim dok prelamam ovu zlatnu polugu prepunu čokolade? Zato što sam, uz sve izgovore - od umora do straha, konačno sebi rekla #prelomi i odlučila započeti s treninzima kod kuće. Dokaz je na drugoj fotki, manje privlačnoj od ove prve. Prva je nastala nakon odrađenih nekoliko kilometara umjerenog trčanja i, neću lagati, morala sam se malo nagraditi... Kažu da i čokolada diže serotonin, pa zašto ne uzeti duplu dozu? Još samo ovaj put, obećavam! - poručila je glumica Nataša Janjić.

- Ako baš moram prelomit između strujnog i benzinskog auta, najradije bi prelomio Dorinu. Nekako najlakše i najslađe! - otkrio je Juraj Šebalj, voditelj auto emisije.

- Prošle sam godine početkom proljeća bila u potrazi za nakitom koji mi se stvarno sviđa, tražila sam i tražila sve dok mi na pamet nije palo da mogu napraviti svoj. Prelomila sam kad sam crtajući po papiru sasvim slučajno nacrtala svoju idealnu narukvicu. Izašla sam iz svoje komfort zone i odlučila pokrenuti svoj brand narukvica. Nikad nisam bila sretnija i ponosnija. Prelomiti odluku da pokrenem svoj business nije lako, zato u takvim trenucima uvijek uzmem trenutak za sebe, uzmem omiljenu Dorinu i donesem najbolju odluku i naravno - slušam svoje srce - izjavila je influencerica Ema Luketin.


A koji je bio prijelomni trenutak u vašem životu, kada ste odlučili nešto bitno primijeniti? Prelomi by Dorina

bottom of page