top of page

PREDNOSTI KUPNJE NA eKUPI

Široka ponuda proizvoda i još bolje cijene

Domaća internet trgovina eKupi s nama je od 2010. godine, danas kupcima diljem Hrvatske nudi brojne prednosti kupnje. - Cilj nam je osigurati da vašu narudžbu zapakiramo i pošaljemo isti dan kada je zaprimimo. Ponosni smo što imamo vlastiti skladišni prostor u Rugvici s kojega isporučujemo 80% narudžbi, a dostavom pokrivamo cijelu Hrvatsku, čak i otoke - poručuju sa eKupi.


Vrijedna ekipa nudi i osobno preuzimanje kupljenih proizvoda putem pick up pointa ili eKupi paketomata, a tu su još usluge dostava u stanove na katu, prikup starog uređaja bijele tehnike nakon što kupite novi, kao i montaža kupljenog klima uređaja.

U širokoj ponudi pronaći ćete doista odlične kućanske aparate za svoje dom i sve na jednome mjestu. Možete birati između kvalitetnih i povoljnih aparata bijele tehnike, malih kućanskih aparata te aparata za grijanje i hlađenje. Tražite li nove gadgete, oduševit će vas šarolika ponuda pametnih telefona i satova, tableta i televizora, za još bolju zabavu i gledanje multimedijskog sadržaja.

Osim za velike, tu je ponuda i za male. Bacite pogled na šareni dječji kutak i istražite odabranu ponudu najpopularnijih igračaka, opreme za bebe kreativnih setova za igru kojima nitko ne može odoljeti. Skori dolazak proljeća sve nas zove u prirodu, a ljubitelje rekreacije čeka raznovrsna ponuda bicikla, električnih romobila i ostalih dodatka za vježbanje kako bi i ovog proljeća testirali svoje granice.

Posebno zanimljiva kategorija proizvoda na eKupi je i Supermarket, gdje možete online kupiti sve kućanske potrepštine koje vam trebaju, brzo i sigurno iz udobnosti svog doma. Ne trebate ići u trgovinu i čekati pred blagajnom. Parfemi, stolovi za masažu, pribor za brijanje, pelene, ulošci i drugi pribor za njegu i higijenu možete odmah kupiti po povoljnim cijenama, uz brzu dostavu. Zaštite se uz svu potrebnu dezinfekcijsku i higijensku opremu, a pregledajte i ponudu tlakomjera, toplomjera i inhalatora, te brojne proizvode za čišćenje. Svakako pratite i rubriku Akcije, kroz koju će vas eKupi redovito iznenaditi brojnim popustima i pogodnostima kupnje. Jedna od njih je i odatni popust od 10% za plaćanje Premium Visa karticama na odabranu ponudu i za prvih 100 kupaca.


bottom of page