top of page

PREDIVNI STE PAR, PORUČILI JOSIPI PAVIČIĆ

Prošetala sa dečkom centrom Zagreba

Lijepa spisateljica Josipa Pavičić, koja brojne fanove gotovo svakodnevno veseli lijepim životnim citatima, nedavno je prošetala u društvu svog dečka, ginekologa Marka Kisića. Josipa i Marko par su već neko vrijeme, a sudeći prema osmijesima i zagrljajima koje su podijelili ispred Hrvatskog državnog arhiva taman uoči jednog partija, njihova ljubav sve je snažnija


- Daaa jako ste lijepi neka je sretno i blagoslovljeno gdo Josipa zaslužili ste. Baš ste lijepi. Neka vam je sretno. Predivni ste oboje - komentirali su mnogi, a Josipa je objavila i fotografiju s prijateljicama.


- Neka nebeski vjetrovi plešu među vama. Ljubite jedno drugo, ali ne pretvarajte ljubav u okove: Neka radije bude uzburkano more među obalama vaših duša. Nalijevajte čašu jedno drugome, ali ne pijte iz iste čaše...Kao što su žice na lutnji same, premda odzvanjaju istom glazbom. Podajte svoja srca, ali ne jedno drugomu u posjed. Jer samo ruka Života može obuhvatiti vaša srca... ( K.G) - napisala je nedavno.

Podsjetimo, nakon razvoda od Talijana Nice Berardinija s kojim je dobila sina Rocca, Josipa se vratila u Hrvatsku i nastavila raditi ono što voli i zna najbolje - pisati. Iz braka s novinarem Markom Cigojem spisateljica ima sina Vitu.

bottom of page