top of page

POZVALA KOLEGICU DA DOĐE GLEDATI CRTIĆE

Zabava za cijelu obitelj

Maja Šuput poznata je kao veseljak i odlična zabavljačica, a od kada je postala mama odmah nakon koncerata i odrađenih svadbi juri kući svome Bloomu. Posljednjih tjedana često objavljuje preslatke fotografije malenog dječaka, koje zatim dobivaju tisuće lajkova. Nerijetko i brojni Majini kolege 'zalutaju' među komentare i napišu kako im je Bloom presladak

- Obzirom na današnji toplinski val Bloom savjetuje: Skinite se goli i ostanite doma, po mogućnosti u krevetu uz što manje naprezanja - poručila je Maja, na što se odmah javila Nina Badrić sa lajkovima balona i srca. - Dođi, gledat ćemo crtiće i slušat mjuzu - brzo joj je poručila Maja, na što je Nina dodala puno smješkića.


- Mogu i ja doći? On je isti mama. Slatkiš. Liči na mamu a isti tata. Mali Bloomić je čudo od djeteta....ne skida osmjeh s lica. A Bože koji slatki dječak. Najbolji savjet, divan ti je. Anđeo! Ovaj mali frajer je sladak ko med - komentirali su brojni fanovi.

Obje pjevačice ovog su ljeta bookirane i već odrađuju brojne nastupe. Maja je pred neki dan održala koncert pred punim šatorom ljudi u Svetom Ivanu Žabnom, uz poruku - Najviše od svega falili su mi koncerti. Dakle kakvo ludilo večeras, dok je Nina svoj prvi koncert nakon duge stanke odradila u Beogradu

- Nakon godinu i pol dana sinoć smo ponovo stali pred publiku. Glazba je živa samo kad nas publika nosi a sinoć je bilo veličanstveno! Hvala vam. I ja sam vas bila željna. Vidimo se i večeras na istom mjestu u isto vrijeme - izjavila je Nina.

Коментарі


bottom of page