top of page

POZNATI ZA KOJE JE NEVJEROJATNO DA OVE GODINE NAVRŠAVAJU 60 GODINA

A aktivniji no ikada prije

Brad Pitt

Ne možemo se ne zapitati ima li Brad Pitt slučaj 'The Curious Case of Benjamin Button' koji se događa te ga umjesto starenja pomlađuje. Zvijezda brojnih hit filma sigurno ne izgleda kao da će u prosincu napuniti 60 godina. A starenje smatra gracioznim.

Lisa Kudrow

Kultna Phoebe Buffay iz TV serije 'Prijatelji' napunila je 60 godina 30. srpnja. Trenutno radi na svom najnovijem projektu 'Roditeljstvo', i obožava svoj privatni obiteljski život. I dalje je jako dobra prijateljica sa Jennifer Aniston i Courtney Cox, s kojima je dijelila kulise Prijatelja.

Johnny Depp

Najpoznatiji gusar Karipskog mora, poznat i po ulogama 'Edward Scissorhands', 'Willy Wonka', i kao hejter u 'Alisi u zemlji čudesa', stari, iako njegov duh ostaje mlad. Johnny Depp je 9. lipnja napunio velikih 60.

Michael Jordan

Jedan od najvećih sportaša svih vremena, vjerojatno najbolji igrač NBA lige u povijesti, također je zakucao 60-tu godinu života. Nakon košarke, posvetio se igranju golfa i kreiranju vlastite modne linije tenisica Jordan.

Eros Ramazzotti

Ovaj talijanski pjevač proslavio se 1996. svojim hitom 'La Cosa Mas Bella'. 60 godina kasnije, još uvijek ga ubija na pozornici. 28. listopada 2023. navršava <> godina.


Izvor: msn.com
bottom of page