top of page

POZNATI OVNOVI - VAŠ I NJIHOV ZAJEDNIČKI HOROSKOP

Otkrijte što vama i poznatim osobama u znaku Ovna otkriva ovomjesečni horoskop

POSAO

U svibnju 2020. Ovnove očekuje usporenost i pasivnost, zbog čega će teško ostvarivati svoje ciljeve. Upravo usporene situacije dešavat će im se zbog ulaska Marsa u znak Bika, koji će 'pokupiti' ambicije, incijative, impulzivnost, odlučnost i samopouzdanje Ovna. Tijekom ovog mjeseca past će vam i incijativa i radna energija, a moguće je da ćete postati sputani što će vas dovesti do nezadovoljstva. Pripazite da u tom trenutku ne postanete agresivni. Reagirajte sporo i mirno.

Čeka vas razdoblje svojeglavosti i eksplozije onog što trenutno ne možete ispoljiti. Zato nađite mjeru i redovito se opuštajte i oslobađajte negativnih emocija. Mars u opoziciji sa Saturnom upozorava vas i na oprez s novce, pozajmicama i kreditima. Ako ste već opterećeni kreditom, pronađite drugo rješenje jer biste se mogli naći u situaciji koja će zahtijevati veliku vještinu da bi se sredila.

LJUBAV

Ovo je vrijeme u kome je ljubav naglašena pa će vas ljubav i pomiriti. Ako ste bili u svađi s partnerom, sada se možete pomiriti. Ako ste bez partnera, sada ga ćete ga naći. U ovom periodu ćete zaista uživati u svim blagodatima koje ljubav nosi, osim ako sami ne budete tražili probleme.

Ovo je vrijeme kada možete srušiti ograde i učiniti sve za ljubav iz strasti. Naravno, sjetite se da sve što je lijepo ne traje dugo i da ćete morati platiti ceh ako budete pretjerivali.

U ovom mjesecu vrlo vjerojatno nećete moći razumno razmišljati, ali uvijek možete 'stati na loptu' i pokušati se resetirati. Smirite se uz šetnju, meditaciju, kupku ili romantičnu večeru s partnerom. Ovnovi koji su u braku imat će podršku partnera koji će biti odlučan, stabilan i pouzdan. Ne budite egocentrični već rješenja za nastale situacije prepustite njemu.

ZDRAVLJE

Mislite na svoje zdravlje unaprijed i ne čekajte zadnji trenutka za posjet doktoru, ako se razbolite. Radite na svom imunitetu, naručite odmah multivitamine i hranite se zdravo. Kontrolirajte šećer i masnoće u krvi.

Ovog mjeseca slušajte svakodnevno glazbu koja vam služi za opuštanje.

Otkrijte tko je još rođen u horoskopskom znaku Ovna na >>> Gossip Pinterest

najtočniji horoskop na svijetu, gossip horoskop, tračevi o poznatima

Comments


bottom of page