1/1

POZNATE HRVATICE U BOŽIĆNOM UGOĐAJU

Ovako su se 'sredile' za blagdane

Poznate osobe u Hrvatskoj već su odavno ukrasile svoje domove božićnim ukrasima, a sada su nam pokazale kako će zablistati za blagdane. Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec posebno je uredila dnevni boravak i kamin, a ove je godine izabrala svijetle ukrase i bijeli bor. Za blagdansko je slavlje izvadila dugu crvenu haljinu, ukrasila je crnim remenom i biserima oko vrata.

Nagrađivana influencerica Ella Dvornik ovih blagdana slavi i svoj 30-ti rođendan, a za tu će priliku biti vatreno crvena - Flirty & thirty, ulazim u 30-te vatreno!!! Hvala na vašim prijedlozima za boju, bakrena je pobijedila, a moj frizerski je odlično napravio transformaciju kao i inače! - izjavila je Ella i oduševila svoje fanove. Također je poručila kako zbog epidemioloških mjera neće imati velike proslave, ali će slaviti u krugu obitelji i s mamom Danijelom peći kolače.

Popularni ženski bend Učiteljice ove će godine pauzirati od nastupa, ali su zato pronašle vremena kako bi se okupile i napravile božićnu čestitku. Sve su obukle tzv.'ružne' džempere, koji im daju posebni šarm. Svima koji slave, ovako su poručile - Ljubav, osmijeh i pažnja su najljepši pokloni za ove blagdane.

Tri pjevačice, koje su i prijateljice privatno - Mia Dimšić, Hana Huljić i Domenica, za Božić su izabrale kratke haljinice uz koje kombiniraju simpatične detalje - crvene čarape, čizmice na petu, najlonke sa zvijezdicama i decentan nakit -