top of page

POZNATE HRVATICE U BOŽIĆNOM UGOĐAJU

Ovako su se 'sredile' za blagdane

Poznate osobe u Hrvatskoj već su odavno ukrasile svoje domove božićnim ukrasima, a sada su nam pokazale kako će zablistati za blagdane. Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec posebno je uredila dnevni boravak i kamin, a ove je godine izabrala svijetle ukrase i bijeli bor. Za blagdansko je slavlje izvadila dugu crvenu haljinu, ukrasila je crnim remenom i biserima oko vrata.

Nagrađivana influencerica Ella Dvornik ovih blagdana slavi i svoj 30-ti rođendan, a za tu će priliku biti vatreno crvena - Flirty & thirty, ulazim u 30-te vatreno!!! Hvala na vašim prijedlozima za boju, bakrena je pobijedila, a moj frizerski je odlično napravio transformaciju kao i inače! - izjavila je Ella i oduševila svoje fanove. Također je poručila kako zbog epidemioloških mjera neće imati velike proslave, ali će slaviti u krugu obitelji i s mamom Danijelom peći kolače.

Popularni ženski bend Učiteljice ove će godine pauzirati od nastupa, ali su zato pronašle vremena kako bi se okupile i napravile božićnu čestitku. Sve su obukle tzv.'ružne' džempere, koji im daju posebni šarm. Svima koji slave, ovako su poručile - Ljubav, osmijeh i pažnja su najljepši pokloni za ove blagdane.

Tri pjevačice, koje su i prijateljice privatno - Mia Dimšić, Hana Huljić i Domenica, za Božić su izabrale kratke haljinice uz koje kombiniraju simpatične detalje - crvene čarape, čizmice na petu, najlonke sa zvijezdicama i decentan nakit - A lipote, a nogica, a osmjeha, divne ste - poručio im je jedan pratitelj.

Nevena Rendeli opušta se uz čašu vina, lijepo uređene frizure, noktiju i našminkana, uz crnu haljinicu koja joj stoji kao salivena. Lijepo uređen dom dodatno je ukrasila borom sa srebrnim kuglicama i ukrasima

Marijana Batinić Božić čeka kod kuće sa svoje dvije djevojčice i suprugom, a u krugu obitelji voli biti opuštena i obučena u toplu vestu. Omiljeni čaj i kavu pije iz šalice sa svojim imenom, a tko joj od prijatelja najviše nedostaje u ova blagdanska vremena, otkrila je u podužem postu - Mislim da bez nje danas ne bih bila ono što jesam. Kao da mi ju je život dodijelio, jer smo toliko različite, a opet toliko povezane. S obitelji živi u Americi, skinula se s Instagrama, živi neki svoj đir, uvijek drugačija od drugih, uvijek svoja - i to je samo jedna od stvari zbog kojih mi je istinski fascinantna - otkrila je o Petri Nižetić, s kojom je išla u osnovnu i srednju školu a zatim i fakultet, te su zajedno vodile TV emisiju Po ure torture.

bottom of page