1/1

POZNATE HRVATICE SLAVE UZ RIJETKO VIĐENE TORTE

Jedna posebnija od druge

Ovih su dana čak tri poznate Hrvatice imale prilike puhati svijećice na torti. Viktorija Rađa, Danijela Martinović i Sandra Perković proslavile su rođendane, uz torte posebnih dizajna i oblika kakve inače rijetko viđamo

Simpatična Viktorija imala je tortu neobičnog oblika, na kojoj se nalazila samo jedna svijećica - Ispuni godine životom, a ne život godinama…. Hvala vam najdraži ljudi za ovakav dan i za ovoliko prekrasnih želja - poručila je sretna Viki, a fotografiju je snimio njen dobar prijatelj Luka Nižetić.


Sretan lipaaaa moja sve ti cvitalo. Happy B day! Sretan ljepoto sa zakašnjenjem. Sretan rođendan lipoto!! Sretan rođendannn ljubaviiii...Sretan rođendan, lipa Račice. Sretaaaan!!! - poručili su Viktoriji Nina Badrić, Zuhra, Iva Radić, Ana Sasso, Ivana Husar, Marko Grubnić, Mirta Šurjak, Saša Lozar, Ecija Ojdanić i Blanka Vlašić.

Pjevačica Danijela Martinović puhala je u svijećice broj 50 u predivnom slovenskom dvorcu Zemono, a tom je prilikom pokazala i novu plavu haljinu. Danijela se zaigrala sa balonima, koje je dobila na poklon.


- Divna i draga naša! Od sveg srca najsretniji neka ti je! Draga Danijela. Sretan rođendan i neka ti donese sve ono što je najbolje za tebe - čestitale su joj Ana Radišić, Josipa Pavičić i Mirna Maras.

Sandra Perković ove je godine imala malu tortu, ali i prilično simpatičnu. Na slatku malinicu stavila je svijećice broja 31 i poručila - Sjajna stvar sa starenjem je ta što ne gubite sve ostale dobi koje ste već imali! Ne starim, postajem bolja. B-DAY djevojka. Tim SP, zauvijek mlada, sretna djeca, 31 i dalje predivna, hvala vam svima za rođendanske želje, blagoslovljena sam i presretna.


- Sretan ti draga naša. Sretan ti rođendan ljepotice. Sretan ročkoooo - čestitali su Marijana Batinić, Lea Mijatović, Iva Šarić i Ana Čagalj.

Primajte ekskluzivne novosti

Hvala na prijavi!

1/1