top of page

POZNATE HRVATICE SLAVE UZ RIJETKO VIĐENE TORTE

Jedna posebnija od druge

Ovih su dana čak tri poznate Hrvatice imale prilike puhati svijećice na torti. Viktorija Rađa, Danijela Martinović i Sandra Perković proslavile su rođendane, uz torte posebnih dizajna i oblika kakve inače rijetko viđamo

Simpatična Viktorija imala je tortu neobičnog oblika, na kojoj se nalazila samo jedna svijećica - Ispuni godine životom, a ne život godinama…. Hvala vam najdraži ljudi za ovakav dan i za ovoliko prekrasnih želja - poručila je sretna Viki, a fotografiju je snimio njen dobar prijatelj Luka Nižetić.


Sretan lipaaaa moja sve ti cvitalo. Happy B day! Sretan ljepoto sa zakašnjenjem. Sretan rođendan lipoto!! Sretan rođendannn ljubaviiii...Sretan rođendan, lipa Račice. Sretaaaan!!! - poručili su Viktoriji Nina Badrić, Zuhra, Iva Radić, Ana Sasso, Ivana Husar, Marko Grubnić, Mirta Šurjak, Saša Lozar, Ecija Ojdanić i Blanka Vlašić.

Pjevačica Danijela Martinović puhala je u svijećice broj 50 u predivnom slovenskom dvorcu Zemono, a tom je prilikom pokazala i novu plavu haljinu. Danijela se zaigrala sa balonima, koje je dobila na poklon.


- Divna i draga naša! Od sveg srca najsretniji neka ti je! Draga Danijela. Sretan rođendan i neka ti donese sve ono što je najbolje za tebe - čestitale su joj Ana Radišić, Josipa Pavičić i Mirna Maras.

Sandra Perković ove je godine imala malu tortu, ali i prilično simpatičnu. Na slatku malinicu stavila je svijećice broja 31 i poručila - Sjajna stvar sa starenjem je ta što ne gubite sve ostale dobi koje ste već imali! Ne starim, postajem bolja. B-DAY djevojka. Tim SP, zauvijek mlada, sretna djeca, 31 i dalje predivna, hvala vam svima za rođendanske želje, blagoslovljena sam i presretna.


- Sretan ti draga naša. Sretan ti rođendan ljepotice. Sretan ročkoooo - čestitali su Marijana Batinić, Lea Mijatović, Iva Šarić i Ana Čagalj.

Commenti


bottom of page