top of page

POZNATE HRVATICE HVALE JESENSKI MODNI STIL LJUPKE GOJIĆ MIKIĆ

Cipele koje svi žele

Jedna od najljepših i najuspješnijih domaćih manekenki Ljupka Gojić Mikić, danas najviše uživa biti u Zagrebu sa suprugom Mihaelom i njihove tri djevojčice, a s vremena na vrijeme rado otputuje sa obitelji do Dalmacije. Njezin originalni modni stil sve više prepoznaju Hrvatice, koje jedva čekaju vidjeti što je Ljupka obukla i 'uparila'. Izborom cipela ove je jeseni posebno oduševila, zbog čega ne prestaje dobivati komplimente brojnih poznatih žena

Niske natikače-cipele sa velikim zlatnim kopčama, u kombinaciji sa svjetlo plavim oversized trapericama, mini torbom te sakoom i majicom u istim tonovima, stil je koji se svidio pjevačici Jeleni Rozgi, glumici Marijani Mikulić i modnoj dizajnerici Aleksandri Dojčinović.

Mnogi su pohvalili drugu Ljupkinu kombinaciju - crne hlače i majicu, smeđi sako, torbicu-novčanik i smeđe trendy cipele, za kojima 'lude' mnoge trendseterice.

Široka bijela haljina sa razrezima ispod koljena, koju je Ljupka iskombinirala na moderne čizme vojnog stila, i tako obučena prošetala sa kćeri Milom Amelie, koja je ukus za modu dobila od poznate mame, svidjela se Severini, Mariji Husar Rimac i brojnim pratiteljicama - Šik neke cure! Ljepotice. Aaaaa divne steeee.

bottom of page