top of page

POZNATA GLUMICA IZGLEDA MLAĐE SA KRAĆOM KOSOM

Skratila duge plave uvojke

Poznata australska glumica Nicole Kidman pokazala je nedavno kako izgleda sa znatno kraćom kosom. Prirodno crvenokosa, skratila je dugu plavu kosu koju nosi već godinama i oduševila fanove - Izgledaš tako mlado. Baš si uvijek lijepa. Prvo mjesto za tvoju ljepotu - komentirali su neki.

Nicole je udana za pjevača Keitha Urbana, s kojim ima dvije kćeri dok iz prijašnjeg braka sa Tomom Cruiseom ima dvoje posvojene djece. Rock izgled koji s vremena na vrijeme pokaže, učini je kažu mnogi znatno mlađom, ali to je samo jedan od njenih brojnih izgleda koje neprestano mijenja


U novoj seriji na kanalu Hulu, Nicole 'fura' dugu i ravnu svjetlo plavu kosu, dok u svakodnevnom životu voli poluduge plave uvojke.

Inače, Nicole je uz Hugh Jackmana jedna od najpoznatijih australskih glumica koja se probila u gužvovit Hollywood i ostvarila zavidnu karijeru. Glumila je u stotinama filmova, osvojila prestižnu filmsku nagradu Oscar, no na kraju dana na prvo mjesto uvijek stavlja obitelj, njihov dom u američkom Nashvilleu na selu i jednostavne aktivnosti poput šetnje i trčanja uzbrdo.

Neki od najuspješnijih ljudi na svijetu doista više cijene one male, svakodnevne stvari, a jedna od njihovih tajni uspjeha upravo je zahvalnost na svemu što ih imaju - slobodno vrijeme, dječji rođendani, vrijeme provedeno sa obitelji, puno smijeha, duga na nebu, cvijeće poslano na Majčin dan i vikend u prirodi, otkriva Nicole.

Comments


bottom of page