top of page

POZNATA DOMAĆA PLESAČICA JAVILA SE IZ BOLNICE

Drži pozitivan stav

Poznata domaća plesačica Martina Vuletić javila nam se pred 2 dana, i to iz bolnice! Operirala je koljeno, a o cijelu tešku situaciju, ovako je opisala - 2022. usudim se reći da si bila najteža do sada. Milijun lekcija i još više izazova. Hvala ti na preslagivanju prioriteta, preispitivanju odluka, filtriranju odnosa i ljudi. Radujem se zdravijem i kvalitetnijem okruženju i životnim prilikama. Naučila si me strpljenju, upornosti i ne odustajanju. Dokazala si mi da “pazi što si želiš, da budeš spreman kad se ostvari” drži vodu i da nema osobine kao što je kindness, pa onda sve ostalo...

- Prvi caption je trebao biti “oh shit, here we go again”, ali zapravo 2023. jedva te čekam i neće biti isto again već pametnije, snažnije i staloženije. Ne mogu skrivati ovo od vas, tako da ćemo kroz to skupa. Za kraj vam želim mudriju Novu godinu uz meni najdraži quote za ovo doba “be intentional with who and what you carry into 2023”. Voli vas Vule s (opet) novim (sad desnim) koljenom.


- I kad ono, evo Vule (OPET!) jača nego ikad prije...Vule, želimo ti brz oporavak i jedva čekamo pratiti kako bistaš u novoj godini + svi u tvom okruženju i jos raketa jer si raketČina...Brzi oporavak i neka ti bude sve kako si poželiš...Hvala i tebi od srca uz tebe smo...Sretnu Novu od srca želim i što kvalitetniji oporavak pa da dalje uživaš u životu onako kako ti to najbolje znaš i voliš! - poručili su joj brojni prijatelji i fanovi, a lijepim željama se pridružuje i Gossip!

bottom of page