top of page

POZDRAV HRVATSKA STIGAO JE EUROSPIN

Originalne robne marke

Eurospin, lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju različitih prehrambenih proizvoda, stigao je u Hrvatsku i otvorio prvu trgovinu u Zadru. Ono što ga karakterizira ovaj veliki lanac je činjenica da jedini u Europi prodaju isključivo svoje proizvode. U Eurospin trgovinama nećete pronaći klasične brendove koji se nalaze u svim ostalim supermarketima, već samo proizvode koje je tim Eurospina dizajnirao i odabrao za svoje kupce, putem mreže odabranih partnera.

Zbog jedinstvenog modela proizvodnje i distribucije koje imaju, Eurospin jamči iznimno velike uštede. Podatke potvrđuje i najveća talijanska udruga potrošača Altroconsumo, koja tvrdi da prosječna obitelj može uštedjeti 32.412 kuna godišnje kupnjom u Eurospinu, u usporedbi s klasičnim supermarketom. U 2016. godini ovaj je trgovački div postigao i značajan rezultat - 10 milijuna kupaca.


- U Eurospin trgovinama naći ćete marke i proizvode namijenjene da odgovore na sve karakteristike tržišta - poručuju iz Eurospina, a evo što kažu oni koji su već kod njih kupovali - Treba nam takav centar u Hrvatskoj. Više nema putovanja u Italiju. Super izbor i odlične cijene. Izvrstan izbor namirnica. Super vrlo povoljan i nećemo morati u Italiju. U Italiji sam uvik kupovala. Odlično, proizvodi sa pristojnim cijenama. Svaka vam čast na izboru proizvoda, cijenama i kvaliteti! Najbliže sam kupovala u Lendavi, nadam se uskoro još bližoj lokaciji! >>> eurospin.hr

Commenti


bottom of page