top of page

POSLJEDNJE POČASTI MILANU BANDIĆU

U posljednjim satima družio se sa poznatom pjevačicom i njenim suprugom

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić umro je u svojoj 66-oj godini života. Čovjek koji je posljednjih 20 godina držao glavni grad Hrvatske u svojim rukama, preminuo je premlad, od posljedica srčanog udara. Od Bandića su se oprostili i opraštaju se brojni poznati, koji mu upućuju javne poruke sućuti

- Bio si jedan od najvećih gradonačelnika koje je Hrvatska imala. Nisam se hvalila slikama s tobom, nisam sjedila svaki dan ispred ureda dok si bio živ i popularan, evo sada ću ti zahvaliti jer kada mi je stvarno nešto bilo važno, pomogao si kao čovjek kojeg sam upoznala još dok si bio tajnik u SDP-u, a moj pokojni otac u HDZ-u. Putuj u miru, šefe - napisala je poduzetnica Snježana Mehun.


- Pamtit ću vas po posebnoj empatiji prema nama umjetnicima. Za vas me nije vezao niti jedan interes niti posao, a ipak ste došli na moj koncert 7. ožujka u Arenu, čestitali mi i donijeli buket ruža. Iskreno saučešće obitelji. Počivali u miru - napisala je pjevačica Nina Badrić, uz objavu njihove zajedničke fotografije.


- Počivaj u miru gradonačelniče - poručila je Hana Hadžiavdagić, influencerica i novinarka i dodala - Rudi je danas najtužniji, nakon 13 godina koliko je živio s Milanom, otišao je njegov najbolji prijatelj.


- Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu. Živio je za posao koji je obavljao s ljubavlju i nevjerojatnom energijom. Počivajte u miru Božjem gradonačelniče - napisao je Marko Grubnić, modni stilist.

- Što je nebo tamnije, to su zvijezde sjajnije...sijaj zvijezdo i čuvaj nas. Zbogom prijatelju, počivao u miru Božjem, i vidimo se gore jednog dana - izjavila je bivša miss Hrvatske Anica Kovač. Podzetnica Iva Todorić na njenu je izjavu objavila - srce i znak molitve.

- Zbogom VELIKI ČOVJEČE ! Hvala ti na smijehu i vedrini. Hvala ti što si uvijek pružao ruku onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Grad Zagreb više nikad neće biti isti . Zagrebački sportaši na čelu samnom ostali su bez svojeg najvjernijeg i najiskrenijeg navijača. Mnoge smo medalje zajedno kovali , čuvaj nas sada kao što si ti to uvijek radio, ali s nekog drugog mjesta. HVALA. Počivaj u miru - napisala je sportašica Sandra Perković.

- Dragi Milane, beskrajno ti HVALA za veliku podršku i razumjevanje koju si nam pružao. Hvala ti što si bio čovjek koji nije pitao ko je ko i odakle dolazi. Čast mi je bila što sam te poznavala! Počivaj u miru dragi zemljače! - objavila je pjevačica Neda Ukraden, dok je njena kolegica, Lepa Brana dodala - Dragi naš Milane. Bila nam je velika čast i zadovoljstvo što smo te poznavali i što smo se sa tobom družili. Uvijek si bio jedinstven i posjedovao si tu veličinu da smo uvijek učili mnogo od tebe. Nažalost, prošlo je samo nekoliko sati od našeg posljednjeg druženja i tvoj govor koji ćemo zauvijek pamtiti o prijateljstvu, ljubavi, poštovanju i porodici. Počivaj u miru, neka ti je vječna slava. Brena & Boba.

bottom of page