1/1

POSLJEDNJE POČASTI MILANU BANDIĆU

U posljednjim satima družio se sa poznatom pjevačicom i njenim suprugom

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić umro je u svojoj 66-oj godini života. Čovjek koji je posljednjih 20 godina držao glavni grad Hrvatske u svojim rukama, preminuo je premlad, od posljedica srčanog udara. Od Bandića su se oprostili i opraštaju se brojni poznati, koji mu upućuju javne poruke sućuti

- Bio si jedan od najvećih gradonačelnika koje je Hrvatska imala. Nisam se hvalila slikama s tobom, nisam sjedila svaki dan ispred ureda dok si bio živ i popularan, evo sada ću ti zahvaliti jer kada mi je stvarno nešto bilo važno, pomogao si kao čovjek kojeg sam upoznala još dok si bio tajnik u SDP-u, a moj pokojni otac u HDZ-u. Putuj u miru, šefe - napisala je poduzetnica Snježana Mehun.


- Pamtit ću vas po posebnoj empatiji prema nama umjetnicima. Za vas me nije vezao niti jedan interes niti posao, a ipak ste došli na moj koncert 7. ožujka u Arenu, čestitali mi i donijeli buket ruža. Iskreno saučešće obitelji. Počivali u miru - napisala je pjevačica Nina Badrić, uz objavu njihove zajedničke fotografije.


- Počivaj u miru gradonačelniče - poručila je Hana Hadžiavdagić, influencerica i novinarka i dodala - Rudi je danas najtužniji, nakon 13 godina koliko je živio s Milanom, otišao je njegov najbolji prijatelj.