top of page

POSLALI HRPU ČESTITKI MALENOM OLIVERU

Korana Gvozdić i Ivan Šarić uživaju u ulozi mame i tate

Poznati voditeljski par Korana Gvozdić i Ivan Šarić, uživaju u svojim novim ulogama. Još u travnju postali su roditelji malog dječaka Olivera, a tek su se nedavno pohvalili njegovom preslatkom ručicom

- Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek! Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha - OLIVER, 13.04.2021 - poručila je ponosna Korana, dok je tata Šarić dodao - Ja, tata. Nemam puno za reći osim da je moja Korana snažnija od svemira.


Ubrzo su im pristigle brojne čestitke poznatih Hrvata, a među prvima se javila također novopečena majka Maja Šuput - Čestitike od najvećeg srca. Šaljemo puse, čestitke, zagrljaje i pozivnicu za šetnju.


- Čestitam, želim ti da svaki dan dobiješ i daš tonu ljubavi - poručio je Zoran Šprajc, dok je oduševljena Nives Ivanišević, koja također ima sina Olivera, dodala - Dobrodošao mišiću! Mami i tati najveće čestitke i puse od nas. Puse malom hrabrom Oliju od starijeg prijatelja. Čestitaaamooooo!!! - Bravo mamiceee - poručio je Tarik Filipović, a Doris Pinčić dodala - Dobri ljudi odgojit će dobro dijete. Sigurna sam. Zanimljivu čestitku napisala je i Ivana Plechinger - Bravo Šarići, svoju sreću ste ljubavlju umnožili, uživajte, čestitam.

Sretan par tako je nakon niza godina ljubavi okrunio svoju vezu predivnim dječakom, a o svemu što ih čeka tek ćemo s veseljem izvještavati.

Comments


bottom of page