top of page

POSJETITE BEAUTY & HAIR EXPO

Zagrebački Velesajam priprema novi beauty & hair sajam

Beauty & Hair Expo Zagreb, vodeći događaj u Hrvatskoj za kozmetičku i hairstyle industriju, održat će se ovge godine od 6. do 8. ožujka. U tri dana imat ćete priliku upoznati se s najnovijim trendovima u industriji ljepote, uživo vidjeti predstavljanja svjetski uspješnih frizera i beauty stručnjaka te sudjelovati u brojnim edukacijskim programima.

Vrlo dinamična i kreativna industrija ljepote razvija se strelovitom brzinom, a ove godine donosi niz noviteta. Zagrebački Velesajam s partnerom tvrtkom Top Stil, uvest će vas u svijet trendova i inovacija. Ne propustite doznati više o shadow tonovima, balayage tehnici, 50 nijansi plave, bojama koje oživljavaju kosu i mnogobrojnim drugim novostima.


Tijekom dva dana vikenda, 7. i 8. ožujka dođite na look & learn seminar koje će voditi vrhunski prezenteri i predvodnici frizerske struke. Imat ćete prilike uživo vidjeti i upoznati svjetski poznata lica TONI&GUY akademije, poput Jona Wilsdona i Indire Schauwecker, poznatog kolorista Seada Nunića, hair tattoo edukatora, barber majstora Irfana Tepića, Kenan Team te slavnog Stuarta Matuska.

SLAVNI GOSTI

Indira Schauwecker jedna je od napoznatijih stilistica London Fashion Week-a, a njezine se kreacije mogu vidjeti na svjetskim poznatim revijama Diora, Miu Miu, Prade, Valentina i Ralph Laurena. Saja Majstor je Hair World vice šampionka svijeta za hair tattoo, a na seminaru 'Kraljevski tretman' upoznat će posjetitelje sa najnovijim trendovima muških frizura - tetovažama u kosi koje su postale pravi hit.

SAJAMSKE PREDNOSTI

Iskoristite beauty & hair dane koji su pred vama, učinite mnogo toga korisnog za vlastitu edukaciju i razvoj, iskoristite benefite besplatnih kozmetičkih savjeta, doznajte najnovije trendove u šišanju i bojanju kose, a svakako ćete imati prilike i iskoristiti povoljne sajamske cijene kozmetičkih proizvoda i usluga. Najveći sajam ljepote u regiji vas očekuje u velikom stilu!

>>> zv.hr/beauty-hair-expo-zagreb beauty and hair expo 2020, hair expo zagreb, gossip promocija

>>> hairexpozagreb.com promocija

コメント


bottom of page