top of page

POSJETITE ADVENT U SAMOBORU

Bogat koncertni program i pop up klizalište

advent samobor
foto Edin Tuzlak

Advent u Samoboru već je osvojio mnoga srca i izmamio osmijehe. Bogat koncertni program i pop up klizalište okupljaju velik broj posjetitelja koji žele uživati u ovoj posebnoj božićnoj čaroliji, a koju bi svi trebali osjetiti ovih dana. Zato su organizatori Adventa u Samoboru odlučili ove subote, 18. prosinca, cijeloj priči dati i humanitarnu notu.


U periodu od 17 do 18 sati svi posjetitelji pop up klizališta moći će zamijeniti čokoladu za ulaznicu za klizalište, a sve prikupljene čokolade bit će poklonjene pred sam Božić djeci u potrebi.

- Odlučili smo se za ovu akciju u subotu jer nam je Djed Mraz šapnuo da djeca najčešće u svojim pismima na kraju napišu da žele i čokoladu. Zato će to biti lijep dar naših posjetitelja onima kojima je to najpotrebnije, a grad će pripremiti još dodatnih darova kako dječica na Božićno jutro ne bi skidala osmijeh s lica – poručila je gradonačelnica Petra Škrobot.

Nikako ne propustite posjetiti šarmantni Samobor ove subote, jer nakon slatke humanitarne priče, u 21 sat koncert će održati Matija Cvek i na najbolji način uvesti nas u Božićno raspoloženje, a cijeli program potražite na stranici samobor.hr te društvenim mrežama turističke zajednice i grada Samobora.


Comments


bottom of page