top of page

POSEBNA PONUDA NAJPOPULARNIJIH BMW MODELA

Sve BMW zaljubljenike čekaju 3 atraktivna modela u Tomić & Co.

bmw tomić
foto Tomić&Co

U Tomić & Co. prodajnim salonima aktualna je ponuda limitiranih izdanja tri BMW modela. Ponudom je obuhvaćen globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine BMW serije 3 već od 249.900 kuna, točnije BMW 318d,320d i 320xd Limited edition.


Tržišni lider SAV segmenta i jedan od najprodavanijih modela u Hrvatskoj, novi BMW X1 sDrive18d Limited edition sada je dostupan već od 233.900 kuna. Novi BMW 118i THE 1Edition možete voziti već od 190.000 kuna, a BMW 118d THE 1 Edition već od 215.000 kuna. Svakom vozaču osigurat će maksimalnu udobnost i užitak pri svakom metru vožnje, zahvaljujući visokoj svestranosti i fleksibilnosti, u kombinaciji s inovativnim tehnologijama.

Cijene oba modela uključuju PDV i PPMV, a dolaze s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina, odnosno prijeđenih 100.000 kilometara. Pri kupnji ovih luksuznih automobila koje priželjkuju mnogi zaljubljenici, kupcima su dostupna i tri posebna akcijska modela financiranja putem BMW Financial Services. 


Među bogatom opremom izdvajaju se sportski kožni upravljač, automatski multi-zonski klima uređaj, tempomat s funkcijom kočenja, naplatci od lake legure, Connected Package i mnogo drugih detalja.


Ne propustite priliku voziti automobil svojih snova >>> bmw.hr/offer-overview


bottom of page