top of page

POSEBAN ADVENT U SAMOBORU NUDI BEZBROJ IZNENAĐENJA

Ne propustite nastup Matije Cveka, klape Dišpet, Vesne Pisarović, Domenike, Jacquesa Houdeka i brojnih drugih glazbenika

Advent u Samoboru prošle je godine bio jedan od najposjećenijih i najveselijih pa i od novog ne očekujte ništa manje. Smisleno je koncipiran i povezan, ništa nije dislocirano što vam daje priliku da ležerno uživate u sadržaju ​​i cjelovitom pogledu na Advent dok slušate koncerte na otvorenom, kližete i pijete omiljeno piće.

Advent u Samoboru službeno počinje 26. studenog programom na pop up klizalištu i koncertom Matije Cveka, a dan kasnije nastupa klapa Dišpet. - Spektakularan program za cijelu obitelj očekuje vas na pop up klizalištu koje je ove godine još veće. Nakon službenog otvorenja ovog vikenda, svakim danom u prosincu Samobor će biti sve življi i šareniji. Očekuje vas raznolik i bogat program, a moći ćete uživati i u koncertima grupe Pavel, Vesne Pisarović, Jacquesa Houdeka, Domenike i mnogih drugih. Za djecu smo pripremili program na ledu i posebnu vožnju najmanjim vlakom kojim upravlja ni manje ni više nego Djed Božićnjak. Tradicionalno imamo i doček Nove godine u podne što naši posjetitelji ne propuštaju jer je to najbolje zagrijavanje za ono što slijedi u ponoć.“- poručila je direktorica TZ Samobora Ivana Kokot.

Od Trga kralja Tomislava do trga Matice Hrvatske pa sve do pop up klizališta put će vam obasjavati božićne lampice i bezbroj raskošnih ukrasa te sjajnih niti koje simboliziraju povezanost među ljudima. Svaki photo point i adventski detalji posebni su sami za sebe, a zajedno čine veličanstvenu cjelinu koja će vam uljepšati duge prosinačke večeri.

advent samobor
foto Edin Tuzlak

Gradonačelnica Petra Škrobot vjeruje da će Samobor i ove godine biti prepoznat kao ugodna destinacija za slavljeničke dane te svima šalje pozivnicu: - Provedite vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima u intimnoj atmosferi grada Samobora koji poput pravog adventskog kalendara nudi bezbroj iznenađenja. Detaljan program potražite na samobor.hr

Comments


bottom of page