top of page

POPULARNE CURE POČELE SNIMANJE

A svi se pitaju hoće li Gospodin Faca umrijeti?

Popularne glumice iz serije koja ih je proslavila, Sex i grad, počele su se pripremati za snimanje novih nastavaka. Fanovi diljem svijeta su oduševljeni, a također i šokirani činjenicom da će Carrie, Miranda i Charlotte biti dio nove serije, a Samantha ne. Ona je naime odlučila reći zbogom seriji Sex i grad, iz razloga što navodno nije ostala u dobrim odnosima sa Sarah Jessicom Parker koja tumači Carrie.


Sarah pak tvrdi da nikada nije 'zaratila' sa Samanthom te da će je uvijek cijeniti kao kolegicu, no nove epizode snimat će se bez nje i donijet će neke nove trenutke o životu tri Newyorčanke nakon što su se udale i ušle u 50-tu.

Fanove, osim znatiželje oko radnje, zanima još jedna važna informacija. Hoće li Carriein suprug The Big (Faca) odnosno John, biti u novim epizodama. I taj je glumac izjavio kako smatra da je Sex i grad završena priča u kojoj više ne bi želio sudjelovati, no mnogi se nadaju da će promijeniti mišljenje. Drugi pak špekuliraju da bi Faca u novim nastavcima mogao biti 'ubijen'. Hoće li doista umrijeti ostaje vidjeti do početka snimanja, kada će mnoge zanimljivosti sigurno izaći na vidjelo.

Comments


bottom of page