top of page

POPULARNA LED MASKA VEĆ JE NAŠLA PUT DO ZVIJEZDA

Hands-free tehnologija koja se može koristiti kod kuće

LED maska za lice
foto DMH Aesthetics

Beauty industrija definitivno se mijenja, a najnovija tehnologija - LED maske za lice, promijenile su način njege kod kuće. DMH Aesthetics Light Shield, koju reklamiraju i popularne sestre Kim, Kourtney @Poosh i Khloe Kardashian, odnedavno je veliki hit na tržištu zbog svojih brojnih benefita za kožu.

LED maska za lice
foto Kourtney Kardashian Poosh

LED terapija ili “dioda koja emitira svjetlo”, djeluje tako da emitira infracrveno svjetlo (uzrokujući toplinu) u određenim valnim duljinama/spektrima, koji imaju različite prednosti njege kože. CRVENA svjetlosna terapija koristi se zbog svojih prednosti protiv starenja zbog svoje sposobnosti da stimulira proizvodnju kolagena i elastina. Također se vjeruje da smanjuje citokine, koji uzrokuju upalu. PLAVA svjetlosna terapija koristi se zbog svojih antibakterijskih prednosti i stoga se koristi u liječenju akni. Ova specifična valna duljina potiče proizvodnju radikala kisika koji ubijaju bakterije P. Acnes (bakterije koje uzrokuju akne), bez oštećenja kože. A AMBER jantarna svjetlosna terapija koristi se za ispiranje otpada iz kože, poticanje protoka limfe i povećanje staničnog rasta, pomažući u proizvodnji novih stanica kože. Pokazalo se da jantarno svjetlo poništava i usporava znakove starenja i jedina je LED valna duljina za koju se također pokazalo da smanjuje smeđe mrlje od izlaganja suncu ili potamnjelu kožu od hormonalnih problema.

- Uživajte u prednostima LED svjetlosne terapije kod kuće, na poslu i gdje god želite brz boost ljepote uz 0 zastoja - poručuju iz DMH Aesthetics i dodaju - Pokazalo se da LED svjetlosna terapija ubrzava ozdravljenje, pojačava svojstva protiv starenja i ubija bakterije. Koristeći naprednu LED tehnologiju, DMH Aesthetics Light Shield prvi je potpuno LED-tretman bez upotrebe ruku kod kuće, koji vam ne ometa pogled niti zahtijeva da sjedite na mjestu, priključeni dulje vrijeme.


Nakon čišćenja kože, LED svjetla pomažu optimizirati vaše omiljene serume, hidratantne kreme i tonere. Stvorena za poticanje protoka krvi u području tretmana, maska ​​pomaže dosadnoj/umornoj koži izloženoj čimbenicima okoliša. Ne ograničavajući se samo na jednu postavku, svjetlosni štit omogućuje svakom korisniku da uživa u CRVENIM, PLAVIM i AMBERNIM LED terapijama. Najbolje od svega, u ovoj naprednoj LED masci možete uživati u udobnosti vlastitog doma dok kuhate, čitate ili pijuckate čašu vina, te istodobno raditi nešto drugo dok obavljate svoju beauty rutinu. Također, LED masku možete potražiti u boljim kozmetičkim salonima ili poklinikama, gdje ćete je koristiti uz profesionalni nadzor i okruženje.


Više informacija potražite na ledlightshield.com


bottom of page