top of page

POPULARNA GLUMICA TEANSFORMIRALA IZGLED GUBITKOM VIŠE OD 20 KILOGRAMA

Izgleda i osjeća se fantastično

Glumica Mindy Kaling, koju smo najviše gledali u različitim komedijama, izgubila je više od 20 kilograma i doista promijenila svoj imidž, a brojni fanovi diljem svijeta pitaju se kako je to uspjela.

Ranije ove godine Kaling je razgovarala s Entertainment Tonight o svom putu mršavljenja. Naglašavajući da "zapravo nije učinila ništa drugačije", Kaling je rekla da jede ono što voli. - Ako provodim bilo kakvu restriktivnu dijetu, nikad mi zapravo ne uspije. Samo jedem manje - objasnila je.

Prema časopisu Us, Mindy odbija odustati od svojih favorita uključujući sushi i koktele. Ona samo umjereno uživa u tim stvarima. Kad večera vani, naruči ono što stvarno želi i pojede samo pola. Kaling je objasnila to ovako - Pomirila sam se s činjenicom da ne moram pojesti sve što postoji.

Nakon što je rodila prvo dijete, kćer Kathrine, dva mjeseca kasnije morala je snimiti film i tri mjeseca jela je “losos na žaru i pirjani špinat” kako bi smršavjela. Međutim, nakon što je rodila Spencera, Kaling nije "imala te pritiske" s kojima bi se suočila dok je karantena trajala. No, ubrzo nakon što se vratila uobičajenom ritmu, 'zasukala' je rukave, suočila se sa time da mora pripaziti na dnevni unos kalorija i danas ima točno onoliko kilograma, koliko je čini zadovoljnom.

bottom of page