top of page

POPULARNA GLUMICA NAPUŠTA GLUMU ZBOG TEŠKE BOLESTI

Želi više vremena provoditi s obitelji

Jessica Alba tek je napunila 40 godina, ali više se ne planira baviti glumom, prenosi Alo. Tu je veliku odluku razmatrala je još po rođenju svog prvog djeteta, sa željom da što više vremena provede u obiteljskom okruženju, posvećena majčinstvu i zdravom načinu života.


– Majka mi je vrlo mlada oboljela od raka, u ranim dvadesetima, a i mnoge žene iz moje obitelji također su oboljele od raznih vrsta raka, od kojih nijedan nije bio genetski – ispričala je Jessica svoju priču za „Romper”, te dodala kako je odrastala uz brojne kronične bolesti. Imala sam pet operacija prije svoje 11. godine, probleme s disanjem, plućima i kronične alergije, a kao dijete sam bila puno puta po bolnicama – dodala je bivša glumica.

Kada je rodila kćerku Honor, Jessica je, objašnjava, doživjela onaj trenutak „u kom osjetiš da želiš živjeti s tom malom osobom koju donosiš na svijet i što više vremena provoditi zajedno.” - Stvarno je teško biti sretan kad nemaš zdravlje, iskrena je bila Alba u intervjuu za „Bustle“, te dodala kako joj nije žao što je ostavila glumački poziv. Zdrav način života i razmišljanja pretvorila je u vrlo uspješnu kompaniju The Honest, koja proizvodi proizvode za djecu, žene i kućanstvo, bez ikakvih štetnih sastojaka. Inače, Jessica ima još dvoje djece - kćerku Haven i sina Hayesa, a početkom godine primila je još jednu lošu vijest. I njen otac Mark započeo je svoju borbu s rakom štitnjače.


bottom of page