top of page

POPULARAN GLUMAC MORAO SE ISPRIČATI

Javnost iznenađena

Popularni bosanski glumac Enis Bešlagić nedavno je došao u prilično nezgodnu situaciju, zbog čega se morao ispričati i TV voditelji i cijeloj javnosti

- Kada “greškom” dođeš u emisiju kao (ne)pozvan gost, slučaj(no). Evo da napravimo nešto neočekivano. Dešava se često da ti gost ne dođe u emisiju, ali da ti dođe gost, a ti ga ne trebaš... E, to se nikad još vidjelo nije na ekranima. Tako da su RTL direkt i Zoran Šprajc upravo ispisali istorijsko-povijesnu stranicu savremene televizije uopšte. Premalo je pozitive i ljudi su više iscrpljeni od silnih “teških” tema... - poručio je simpatični Enis i tako pokazao kako doista ima smisla za humor.

- Zaista originalno!!! Bas sam se nasmijala. Jedan je Enis. Hahahaha gledao sam prije par sati ovo na tv nasmijao se pošteno. Haha kralju. Nek vam g.Šprajc dođe u serijal "Blago nama" u kojoj osvajate humorom kao i ostali glumci. Vi i Kurspahić i Radić ste živi smjeh. Legende. Najjači ste, svaku situaciju učinite vedrijom, za mene ste kraljevi. Čovječe vrh si ne znam da li da plačem ili se smijem - komentirali su mnogi. A (ne)vezano za 'upad' u TV emisiju, Enis je znakovito poručio - Kakav si, takav si... i kad je gužva i kad nije. Kada kiša pada ili prži sunce... Tvoji koferi života su ono što je uvijek sa tobom gdje god da kreneš. Svugdje! Neko je svoje kofere dobro napunio i ima ih mnogo, a neko tek počeo slagati u njih prve stvari. Zato pazi dobro, koga slažeš u svoj život i ko je vrijedan tvoje pažnje.

Comentários


bottom of page