top of page

POMELLATO - MODERAN, RUČNO IZRAĐEN I OTMJEN NAKIT IZ MILANA U KOJI ĆETE SE ZALJUBITI

Renomiran po svojim šarenim draguljima i nekonvencionalnom dizajnu

Pomellato je moderan, ručno izrađen i otmjen nakit iz Milana. Renomiran po svojim šarenim draguljima te elegantnom, ali nekonvencionalnom dizajnu. Njegova popularnost i značaj seže daleko u 1967.godinu, od kada pruža podršku ženama i ravnopravnosti.


Svoj rad usmjeravaju i prema ekološki prihvatljivijoj budućnost, zbog čega su postigli 100% odgovornu kupovinu zlata kroz program Fairmined. Stvaraju posebnu kolekciju, a istodobno nastavljaju ulagati u sljedivost dragog kamenja u bojama i dijamanata te istražuju nove materijale i rješenja recikliranja.


Kuća Pomellato posebna je po svojem osebujnom stilu nadahnutom milanskim dizajnom i umjetnošću, a ono po čemu su različiti od drugog luksuznog nakita za žene je da ručno izrađujuju dragocjeni nakit namijenjen svakodnevnom nošenju. Uspješno su spojili minimalizam, razigranost i otmjenost.

POMELLATO FOR WOMEN

Pomellato For Women pokrenut je 2017. godine na 50. obljetnicu brenda, a radi se o platformi za komunikaciju koja ujedinjuje i pruža mogućnost izražavanja žena istomišljenica iz različitih sfera života, da nadahnu jedna drugu i naglase važnost ženskog vodstva. Cilj ove platforme je proširiti snažnu poruku i potaknuti djelovanje na postizanju važnih vrijednosti kao što su različitost i ravnopravnost za bolju budućnost svih ljudi.

KRUNSKI KOMADI

Drago kamenje u boji i lanci nesumnjivo su najkarakterističniji za kuću Pomellato - od kultnog prstena Nudo, koji je dostupan u širokom rasponu otmjenih nijansi, do kolekcija Iconica i Catene koje predstavljaju strast kuće prema lancima i milanskim zlatarskim tehnikama. Prsten Nudo je prsten s jednim dragim kamenom, izrađen bez ikakvih krunica i jedinstvenog načina rezanja i oblika, što svakom komadu daje osobito nepravilne izbrušene plohe. Bio je to vrlo značajan dizajn koji je uskoro dosegnuo kultni status. U prstenu Nudo, kuća Pomellato usudila se prekinuti tradiciju i revolucionarno promijeniti tradicionalni stil dizajna.

IZRAĐENO U MILANU

Sav nakit posjeduje jedan čarobni dašak kao posljedicu ručne izrade u Milanu...od prstenja do ogrlica, Pomellato upotrebljava drago kamenje u boji, što je doista jedinstveni i nekonvencionalni dizajn na tržištu visokog nakita. Kolekcija La Gioia prati inovativan i slobodan kreativni pristup, a sastoji se od lanaca - vrste nakita koja se rijetko koristil u visokom nakitu! Otkrijte i sami unikatnost i jedinstvenost ovog posebnog nakita >> malalan.eu/pomellato


bottom of page