top of page

POKAZALA DUGE NOGE U MINI SUKNJI NA PRAGU 70-TE

Kris Jenner živi svoje najbolje godine

Popularna mamagerica Kris Jenner najpoznatija je po osmišljavanju reality showa Kardashians, koji je pokrenula kako bi prikazala 'lude' živote svoje djece i danas popularnih kćeri Kim, Khloe, Kylie, Kourtney i Kendall. Sve su djevojke unazad 15 godina postigle svjetsku slavu, pokrenule vlastite brendove, a mama Kris i dalje ih savjetuje i drži leđa. Na pragu 70-te, u svojoj 66.oj godini života Kris i dalje živi svoj najbolji život, što je pokazala na Halloween partyju, u mini suknji

- Totalna si kraljica! Izgledaš jako dobro. Izgledaš kao najmlađa Kardashianka - poručili su joj brojni prijatelji i pratitelji, među ostalim i Paris Hilton.

Još jedan dokaz da Kris doista zna uživati u životu je i njena veza sa 25 godina mlađim poduzetnikom Coreyjem Gambleom, koji će ove godine navršiti 41. Njih su dvoje skladan par od 2014.godine, a iako se Corey teško povezivao sa Krisinom djecom u početku njihove veze i iako su ga mnogi 'sumnjičili', danas je on itekako važan član obitelji koji je prisutan na svim važnim okupljanjima.

bottom of page