top of page

POHVALILA SE PLESOM NA KIŠI SA SEXY GLUMCEM

To je bila večer i pola

- Plesala sam na kiši sa VIN DIESELOM! - pohvalila se glumica Helen Mirren, i pokazala nam kako je izgledalo biti dio Dolce&Gabanna revije u Veneciji.


- Mogao sam plesati cijelu noć i moliti da plešem još više... - dodao je veseli Vin Diesel i oduševio brojne fanove koji su im podijeli komplimente - Baš si sretnik! Shvaća li on koliko je sretan što je imao priliku plesati s tobom? Jako ste nam zgodni. Predivno obučeni.

- Sinoć sam usnila čudan i divan san. Sanjala sam da sam na Piazza San Marco u Veneciji, odjevena kao članica obitelji Contarini, a preda mnom su se pojavile mnoge lijepe božice odjevene u nebesku odjeću, dok su se pojavile duga i munja, a grom zakotrljao, a kako je vizija nestala, prelijepa kiša počeo padati, a onda se dogodilo sljedeće! - otkrila je kako se osjećala Helen, koja je doista imala raskošnu haljinu

Na reviju u Italiju stigla je i poznata pjevačica Jennifer Lopez, koja je priredila pravi show. U nekom trenutku svi su zamijetili cedulju na njenom kaputu, koju nije skinula, a budući da oko sebe ima cijeli tim fashion i beauty stručnjaka, fanovi su zaključili da je time željela privući dodatnu pozornost. Kako god bilo, JLo je zasjala u minijaturnom korzetu, širokim hlačama i ukrasima u kosi.


bottom of page