top of page

PODRŽITE HUMANITARNU AKCIJU #IJABIHNAMORE

Obavite shopping u City Centru one od 1. do 4. lipnja i preuzmite znak pažnje

Školskoj godini uskoro je odzvonilo! I dok školarci s nestrpljenjem odbrojavaju dane do odlaska na more, za neke od njih morske radosti ostaju tek nedostižan san. Kako bi i oni dobili priliku ljeto pamtiti po najljepšim sjećanjima, City Center one udružio je snage s udrugom Naš san njihov osmijeh, koja od 2019. godine djecu iz obitelji slabijeg imovinskog statusa vodi na more.


A u slanju mališana na more možete pomoći i vi. Sve što trebate učiniti jest od 1. do 4. lipnja svratiti u City Center one East ili West, kupiti nešto za sebe ili svoje najdraže u iznosu od 30 eura ili više te račun pokazati ljubaznim hostesama koje vas čekaju na posebno dizajniranom korneru u sklopu akcije #IJaBihNaMore. City Center one će u vaše ime donirati 3 eura udruzi Naš san njihov osmijeh i tako osigurati financijska sredstva kojima će se podržati projekt More ljubavi.

Svi koji se odazovu ovoj humanitarnoj akciji kao uspomenu na sudjelovanje dobit će posebnu razglednicu koju je ilustrirala Mateja Sučević te mali znak pažnje uz koje će ljetni dani postati još bolji: kremu za sunčanje, slamnati šeširić, lepezu ili osvježavajući sladoled.


Ipak, najveći poklon bit će činjenica da ste mališanima omogućili dane ispunjene najljepšim morskim uspomenama. I zato, pomozite dječju maštu pretvoriti u stvarnost i priuštite im nezaboravno ljetovanje na Jadranu >> citycenterone.hr

bottom of page