top of page

PODRAVKA LINO LADA DUO - KOJI STE VI TIM?

Svatko ima svoj 'pravi' način mazanja

- Slažemo se da obožavamo Lino Ladu duo, ali nikako da se dogovorimo koji je 'pravi' način mazanja? Koji si ti tim, miješano ili pola-pola? - pitali su Podravka kreativci svoje fanove i dobili brojne 'prave' odgovore - Obožavam sve Lino proizvode, i Lino Ladu. Rekla bih da je pravi način mazanja pola-pola, iako većinu puta samo sa žlicom pojedem...Miješano, jasno! Lino Lada pola pola. Samo bijela. Pa oba načina su pogrešna jer to se ni ne maže nego jede žlicom. Jedino u palačinke može... Jednu krišku pola-pola, drugu mix.

Koja je tajna ove ukusne poslastice, koju godinama obožavaju sve generacije? Lino Lada duo je tako ukusna jer je proizvedena od kvalitetnih sastojaka, s 10% najfinijih prženih lješnjaka koji su odličan izvor minerala i vitamina. Kakao je prirodno bogat antioksidansima, a mlijeko kalcijem. Ovaj ukusan i neodoljiv spoj lješnjaka i kakaa lako možemo pohvaliti kako pruža dvostruki užitak na jednoj kriški kruha jer smeđa i bijela Lino Lada najbolje su kad su zajedno. Najfiniji spoj lješnjaka, mlijeka i kakaa bez konzervansa može se konzumirati kao namaz na kruh, za punjenje palačinki, sa sladoledom, za spremanje vrhunskih kolača i torti ili kao samostalna slastica.

Volite li i vi Lino Ladu duo, napravite ovoga vikenda Lino tortu, koja je puna osvježavajućeg okusa i mirisa naranče i limuna, a kombinacijom bijele i tamne Lino lade oduševi sve ukućane. Nakon što je probaju, sigurno će reći "ja bih još malo" i "mmm kako je ovo ukusno!" Želimo vam divna obiteljska druženja i dobar tek!

bottom of page