top of page

POČISTITE DIVLJE ODLAGALIŠTE I ZARADITE KRIPTOVALUTE

Putem platforme Freelance.hr

Svi kripto & eko entuzijasti pozvani su na akciju čišćenja divljih odlagališta! Platforma Freelance.hr traži osobe ili tvrtke koje će počistiti cijelo ili dio divljih odlagališta. Potrebno je foto-dokumentirati lokaciju prije čišćenja, utovar i istovar na legalnom odlagalištu te na fotkama pokazati Freelance.hr natpis, kako bi se znalo da su fotke originalne i relevante uz ovaj posao.


Cijena rada kreće se između 100 i 500 kuna u stabilnoj kriptovaluti (Polygon-DAI) po kubiku, ovisno o pristupačnosti, lokaciji (npr. park prirode je bonus), veličini i tipu smeća, itd. Po obavljenom poslu, isplata je zagarantirana kroz Freelance.hr escrow sustav.

Koraci u detalje su sljedeći: 1. Registrirajte se na platformu kao freelancer. Ukoliko ste već registrirani kao poslodavac, kliknite gore desno na ikonicu profila i kliknite “Kreiraj freelancerski profil”, 2. Aplicirajte na ovaj posao, 3. Pričekajte javljanje putem poruke i dogovora oko detalja. Ukoliko se oko svega složite sa platformom, ona će vas zaposliti, 4. Počistite divlje odlagalište i fotodokumentirajte lokaciju prije čišćenja, utovar i istovar na legalnom odlagalištu, i to je to.


Svakako prije prijave i početka rada pročitajte što je escrow i kako garantira isplatu, a dobro je znati i da je ovaj posao otvoren za sve, neovisno o državljanstvu. Svakako prije skupljanja otpada, provjerite pravila i ograničenja lokalnih legalnih odlagališta.

Comments


bottom of page