top of page

POBJEDNIK ŽIVOTA NA VAGI UŽIVAO S ROZGOM

Bolji život nakon što je izgubio 76 kilograma

Pobjednik zabavne emisije Život na vagi koja se prikazuje na RTL televiziji, 2019. je bio Robert Roko Baković. Taj je Velikogoričan otišao kući lakši za 76 kilograma i 'teži' za 150.000 kuna. U show je ušao sa više od 169 kilograma, a tijekom svih treninga najviše se trudio vratiti u nekadašnji život. To mu je itekako uspjelo i danas uživa u novom tijelu


- Sva ta debljina krila je nešto puno ozbiljnije, zakopano duboko unutra. Sad više ne krijem emocije. Istinski sam sretan. Provodim puno kvalitetnije vrijeme s djecom jer mogu trčati, skočiti, sve - rekao je Robert u finalnoj emisiji Život na vagi, kada su mu na televiziju stigli i žena i četvero djece. Oni su pak sretni jer će se sada moći baviti se sportom, igrati sa djecom i sam obući čarape, što prije nije uspijevao.

- Tko je ovaj debiljko? Ooo pa tko ga još poznaje? To je stari Roko koji se više neće vratiti. Svaka čast Kapa do poda. Roko Legenda VelikoGorička! Svaka čast još jednom! Respect Roko. 3/4 te nema. Ono što si ti postigao je stvarno za pohvalu. Bravooo kralju. Svaka čast Roko, od početka gledam život na vagi i ne vidi se razlika, a kad staviš old Roka i new Roka... ne bez riječi sam, jednostavno SVAKA TI ČAST - poručuju pobjedniku razdragani susjedi, prijatelji i poznanici.


Robert je inače vlasnik kioska u Velikoj Gorici, na kojem je uplaćeno najviše dobitnih listića Hrvatske lutrije te caffe bara Roko. Čini se da ga sreća doista prati gdje god krenuo. A posrećilo mu se 'naletjeti' i na pjevačicu Jelenu Rozgu, s kojom se lijepo podružio.

- Toliko si smršao da i Jelena izgleda deblje od tebe - komentirao je Robertovu fotografiju s Rozgom jedan njegov prijatelj.


Najsretniji čovjek u Hrvatskoj pririznao je i da ga djeca i supruga jednako vole kao i prije, dok je imao puno više kilograma, ali su oduševljeni njegovim novim izgledom. život na vagi pobjednik 2019, zivot na vagi pobjednici, život na vagi 2019 pobjednik, gossip vijesti, vijesti o poznatima

Kommentarer


bottom of page